Antonia, Andra, Delia si Inna

Antonia, Andra, Delia si Inna se mandresc cu mamele lor

Iata topul celor mai frumoase si elegante mame de cantarete de la noi din tara. Pentru ca Andra, Antonia, Delia si Inna sunt cele mai populare cantarete din Romania la ora actuala, cititi mai jos de unde au mostenit ele frumusetea, carisma si talentul.

1. Antonia si Denise Iacobescu

Antonia si Denise Iacobescu

Antonia si Denise Iacobescu

Chiar daca nu au fost vazute de prea multe ori la evenimente mondene impreuna, Denise Iacobescu, mama Antoniei, a facut o impresie placuta inca de la prima aparitie. Vanzatoare intr-un magazin de bijuterii dintr-un hotel de cinci stele, Denise Iacobescu este foarte mandra de ceea ce a realizat fiica sa.

2. Delia si Gina Mocanu

Delia si Gina Mocanu

Delia si Gina Mocanu

Atat Delia, cat si sora ei Oana au mostenit talentul de la mama lor care este de asemenea cantareata. Delia si Gina Mocanu au fost adesea invitate in emisiuni si au cantat impreuna, demonstrand ca in familia lor, talentul este o mostenire transmis din generatie in generatie.

3. Inna si doamna Apostoleanu

 Inna si doamna Apostoleanu

Inna si doamna Apostoleanu

Pe langa faptul ca doamna Apostoleanu are o pasiune pentru muzica, ea mai si gateste foarte bine dovada faptul ca Inna vorbeste despre placintele extraordinar de bune ale mamei sale destul de des. Inna este foarte apropiata de mama sa, iar cele doua sunt surpinse adesea impreuna atunci cand artista se intoarce in tara.

4. Andra si doamna Mihai

doamna Mihai

doamna Mihai

Tatal si fratele Adrei, au putut fi frecvent vazuti in diverse emisiuni TV, insa pe surorile si mai ales pe mama Andrei mai putin. Cu ocazia botezului fiicei lui Pepe si a sotiei sale, mama Andrei a putut fi admirata in public, in timp ce se distra alaturi de ceilalti invitati.

Asadar, care este parerea voastra despre mamele cantaretelor si mai ales cine a imprumutat cele mai multe trasaturi de la cele care i-au dat viata?