Antonia

Antonia, criticata de Tom Boxer

Antonia-acuzata-de-Tom BoxerAntonia a devenit cunoscuta in urma cu trei ani, datorita lui Tom Boxer, care a lansat-o, luand-o sub aripa lui protectoare. Nemultumit de faptul ca artista l-a lasat balta, Boxer aduce acuzatii grave la adresa fostei sale partenere de scena.

Satul sa-si mai tina gura, el este hotarat sa scoata la iveala detalii neasteptate despre una dintre cele mai frumoase si apreciate artiste din Romania.

Eu am creat-o pe Antonia! Cand am cunoscut-o nu stia sa vorbeasca, sa se poarte si nici sa se imbrace. Ea m-a pacalit si m-a inlaturat din proiect. Dupa ce am facut-o cunoscuta, lumea era innebunita dupa ea, o umflam cu pompa la toate emisiunile, spuneam cat de frumoasa e Antonia, cat de talentata si multe altele, m-a anuntat ca vrea o cariera solo. Bani din piesele pe care le-am facut nu mi-am luat nici in ziua de astazi. M-a facut pe la spate in cel mai josnic mod. Acum 3 ani mi-am folosit toate relatiile, experienta si am investit foarte multi bani in promovarea Antoniei. In concluzie, am creat un monstru. O sa o actionez in instanta atat pe ea ca sa-mi recuperez banii”, a declarant suparat Tom Boxer.