Antonia

Antonia, din ce in ce mai provocatoare

Antonia

Antonia

Dupa ce a fost blamata de fani din cauza tinutelor sale deloc atragatoare, artista a renuntat la maiourile barbatesti in favoarea bluzelor cu vedere la sutien.

Antonia a ajuns la concluzia ca tinutele sale masculine nu faceau altceva decat sa-i ascunda frumusetea si sa o transforme din cea mai sexy cantareata din Romania in cea mai putin stilata.  Asadar ea a si publicat pe pagina sa oficiala de Facebook cateva poze in care apare asa cum fanii ei rareori mai au ocazia sa o vada.In una din poze, cantareata apare foarte eleganta datorita trinutei alese, compusa dintr-o camasa alba, cu un decolteu imens care i-a lasat sutienul la vedere si o pereche de pantaloni lejeri. O geanta bej si o bratara au fost accesoriile care i-au oferit un aer discret dar si sexy tinutei ei, si i-au scos in evidenta feminitatea.

Fanii ei au fost multumiti de data aceasta si au apreciat aparitia cantaretei,  complimentand-o pentru tinutele alese si pentru cat de bine ii sta imbracata in haine care ii pun in valoare feminitatea.