Antonia

Antonia revine cu o noua varianta a piesei “Hurricane”

Antonia

Antonia

Recenta colaborare dintre Antonia si Puya, a fost foarte bine primita de publicul roman, drept pentru care piesa se afla in topul celor mai difuzate piese ale momentului.

Astazi, Antonia ne ofera o varianta diferita de cea a piesei originale, mai exact, fara partea rapperului Puya, pe care o inlocuieste cu versuri cantate tot de ea, in limba engleza. De productia piesei s-au ocipat cei de la The Farmers, cu care Antonia a mai colaborat pentru piesele “Jameia” si “Nu stau in Hawaii”.

“Mi-a placut ‘Hurricane’ de la prima ascultare, este o piesa puternica, are un mesaj profund si m-am bucurat ca Puya a acceptat sa o cantam impreuna. Ii multumesc si lui si baietilor de la The Farmers. Sper ca ‘Hurricane’ sa fie pe placul fanilor mei”, a declarat Antonia.

In ceea ce priveste videoclipul piesei “Hurricane”, acesta a fost regizat de Iulian Moga si spune o poveste de dragoste plina de nabadai. “Mesajul piesei si al videoclipului este foarte actual, tot mai multi ne pierdem in cotidian, ne petrecem prea mult timp alergand dupa bani si uitam de iubire si valorile esentiale. Am vrut sa pastrez totusi o nota optimista in videoclipul piesei ‘Hurricane’ si sa arat ca dragostea poate invinge”, a declarat Iulian Moga.

Cum vi se pare noua varianta a piesei?