Antonia si Puya

Antonia si Puya featuring pentru piesa “Hurricane”

Antonia si Puya

Antonia si Puya

Antonia si Puya dau lovitura cu o colaborare, pentru piesa numita “Hurricane”. In balada pop puternica, Antonia canta despre iubire, in timp ce Puya vine cu realitati despre probleme cotidiene, bani si biserici.

Piesa “Hurricane” a fost produsa de echipa de la The Farmers, cei cu care Antonia a colaborat si pentru piesele “Jameia” si “Nu stau in Hawaii”. “Mi-a placut ‘Hurricane’ de la prima ascultare, este o piesa puternica, are un mesaj profund si m-am bucurat ca Puya a acceptat sa o cantam impreuna. Ii multumesc si lui si baietilor de la The Farmers. Sper ca ‘Hurricane’ sa fie pe placul fanilor mei”, a marturisit frumoasa artista. “Antonia iubeste muzica hip-hop la fel ca si mine. Tot timpul am avut impresia ca genul asta o prinde mai bine decat ce a cantat pana acum. Blocati in tehnologie, mult prea ocupati sa ne mai uitam in jurul nostru, ne robotizam din ce in ce mai mult. De-aia “dragoste nu poti sa gasesti poate doar in povesti”, a adaugat si Puya.

Noua piesa a celor doi artisti are mari sanse sa devina hit, avand in vedere succesul pe care ambii solisti l-au dobandit cu piesele lor “Nu stau in Hawaii”, “Marabou” sau “Baga bani”.