Antonia

Antonia sufera si plange

Antonia si Maya

Antonia si Maya

Antonia rupe tacerea, acceptand sa vorbeasca pentru prima data despre fiica sa, in cadrul unui interviu. Frumoasa cantareata a declarat ca i-a fost teama sa vorbeasca pana acum despre acest subiect, fiindca oamenii ar putea s-o inteleaga gresit.

Desi in ceea ce priveste cariera, Antoniei ii merge foarte bine, in viata personala lucrurile stau exact invers. Astfel ca de la divortul de Vincenzo, artista trece printr-un adevarat cosmar datorita faptului ca micuta Maya, a fost luata de fostii ei socrii tocmai in Italia, iar aceasta nu isi vede fiica cu lunile.

Iata ce a marturisit Antonia despre acest subiect delicat:

“Am vazut-o de ziua ei de nastere, pe 27 august. Am stat cu ea vreo doua zile si m-am intors. Adevarul este ca imi este dor de cea mica, de Maya. Nu este vreun secret sau ceva de genul. As vrea sa se rezolve toata problema asta, sa nu fie nicio drama, e aiurea. Eu incerc sa ma duc acolo, dar este altceva cand ai copilul langa tine, pentru ca daca mereu ma duc acolo, pentru mine e ca si cum m-as duce in vizita. Nu ma simt eu prea comod. Este altceva cand ai copilul langa tine. Cand plec de la ea o anunt, pentru ca daca il pacalesti, copilul nu mai are incredere in tine si ii este frica. Trebuie sa o anunti. E dureros, pentru ca plange si tot asa, dar o anunt ca o sa ma intorc”.