antonia marabou

Antonia surprinde fanii cu un nou talent

Antonia

Antonia

Una dintre cele mai in voga cantarete din Romania a concertat  zilele trecute la Brasov in Club Tequila Bowling. Antonia a facut un adevarat show suta la suta live cu cele mai cunoscute piese din repertoriul ei, “Marabou”, “Shake it Mamma”, “Jameia”, “Marionette”, “I Got You”, “Morena”, “Pleaca” .

Artista se bucura de o mare apreciere din partea fanilor datorita faptului ca este foarte frumoasa si talentata. Insa la ultimul concert, Antonia si-a surprins fanii cu un nou talent.
Spre surprinderea tuturor, cantareata a oferit un show de beat-box. Baietii din trupa Antoniei s-au adaptat imediat atmosferei si au prezentat un dans pe masura.

De curand Antonia a lansat un nou single “Marabou”, cu un sound special pe care fanii artistei par sa il aprecieze, asa cum reiese din feedback-ul de pana acum. Probabil v-ati intrebat ce inseamna “Marabou”. Numele piesei provine de la o insula exotica, conform declaratiei artistei, si este un nou hit adunanad  500.000 de mii de vizualizari la doar o zi de la lansare.

smart pills testosterone for sale http://buyanabolicsteroidscheap.com/ best HGH pills how to get a bigger penis