Premiile Grammy 2014

Aparitiile vedetelor la Premiile Grammy

Premiile Grammy 2014

Premiile Grammy 2014

Chiar daca premiile Grammy, sunt destinate celor mai buni artisti si celor mai bune creatii muzicale de peste an, nu sunt trecute cu vederea nici alegerile cantaretilor in materie de tinute.

De la cele mai moderne la cele mai bizare creatii, va vom prezenta cei mai bine imbracati si cei mai prost imbracati artisti prezenti la Gala Premiilor Grammy 2014.

Printre cele mai bune aparitii, se numara cea a lui Beyonce, de la deschiderea evenimentului. Pe langa aceasta, Taylor Swift si rochie ei argintie Gucci, Ciara cu o rochie de culoare bronz care i-a pus in valoare burtica de gravida, Rita Ora cu o rochie marca Lanvin, Alycia Keyy, care si-a etalat formele intr-o rochie mulata de la Armani si iubita lui John Legend, modelul Christine Teigen se numara printre vedetele care au reusit sa cucereasca topurile celor mai bine imbracate celebritati ale celei de-a 56-a editie a premiilor Grammy.

Printre cei care au dezamagit se numara Katy Perry cu o rochie mult prea incarcata, care nu a reprezentat-o deloc. Madonna a venit imbraca intr-un costum cu influenta masculina, care insa nu a impresionat pe nimeni. Pharrell a fost foarte prost inspirat, purtand o jacketa rosie si o palarie enorma, hidoasa de culoare caramel. Printre cei care au dat-o in bara se mai numara si iubita lui Robin Thicke, Paula Patton, interpretul Miguel si Ariana Grande.

In ciuda aparitiilor mai mult sau mai putin stralucitoare a vedetelor, premiile au fost acordate celor bune melodii si formatii, avandu-se in vedere performantele si talentul acestora.