Arsenie

Arsenie, castigatorul unui concurs Sud American

Arsenie

Arsenie

Vina del Mar, este cel mai important concurs-festival din America de Sud. Acum, s-a aflat si castigatorul acestui concurs, pe numele sau Arsenie.

Cu siguranta va amintiti de carismaticul Arsenie, fostul component al trupei O-Zone. Arsenie este primul participant din Europa de Sud-Est, deci si primul castigator din aceasta zona.

Concursul aflat la a 55-a editie s-a desfasurat in perioada 23-28 februarie 2014 in Chile si a adus artisti din intreaga lume. Arsenie a reprezentat Romania cu melodia “Rumadai” si a castigat datorita votantilor de la toate radiourile din Chile, fiind desemnat cel mai bun interpret.

Show-ul a fost deschis de o legenda a Americii de Sud, Ricky Martin, ca mai apoi show-ul sa fie deschis insasi de Arsenie impreuna cu 12 dansatori de top si orchestra nationala din Chile. Vina del Mar se poate lauda cu multe nume celebre care au luate parte la acest show, nume precum Gloria Gaynor, Elton John, Jonas Brothers, Daddy Yankee, Romeo Santos, Gloria Trevi, Wisin & Yandel sau Pablo Alboran, anul acesta participand Ricky Martin, Laura Pausini si Rod Stewart.

Pe langa spectacolul oferit, acest concurs ofera si 2 premii consistente pentru categoriile “Cea mai buna piesa” si “Cel mai bun interpret”.