Sylvia

Artiste din Romania care se dezbraca pentru fani

Ruby

Ruby

Este vorba despre cantarete precum Ruby, Inna sau Sylvia, care se pozeaza in ipostaze la limita decentei.

Ruby este una dintre vedetele care nu au intrat de mult timp in showbizul romanesc. Ea a devenit celebra in urma hitului “Stinge lumina”, numarandu-se probabil printre putinele vedete de sex feminin de la noi din tara care a incantat si prin tatuajele detinute. De cand a castigat notorietate, focoasa bruneta isi incanta admiratorii constant cu poze provocatoare, in care se afiseaza imbracata sumar, ba chiar in unele poze nici nu se mai oboseste sa-si puna o pereche de chiloti.

Sylvia, fosta sotie a lui Andrei de la Alb Negru, demonstreza ca desi a trecut printr-un divort dureros, nu si-a pierdut senzualitatea. Frumoasa roscata face parte din categoria vedetelor care posteaza des fotografii pe reteaua de socializare Facebook, in ipostaze fierbinti, dar nu in oglinda sau in baie, ca majoritatea colegelor ei, ci in patul din dormitor.

Si Inna este una dintre artistele active pe Facebook. Cantareata isi tine la curent fanii, publicand frecvent fotografii noi. Desi a fost asociata cu un star porno, Inna este potrivit fanilor si in comparatie cu colegele eidebreazla, cea mai decenta.

Sylvia

Sylvia

Inna

Inna