Lady Gaga

Artisti care au depasit masura in 2013

Taylor Swift

Taylor Swift

Deseori, se pare ca succesul li se urca la cap unora dintre vedete, care devin foarte arogante si care de cele mai multe ori, au  reactii nepotrivite si rautacioase la adresa publicului, presei sau chiar la adresa altor colegi artisti.

Mai jos vom prezenta cativa artisti care au intrecut masura cu comportamentul lor.

Taylor Swift

Desi pana acum, celebra cantareata a reusit sa-si creeze si sa mentina o imagine de fata buna, aceasta a clacat chiar la Globurile de Aur. La festivitatea de decernare a premiilor, prezentatoarea Ay Poehler, care a facut o gluma referitoare la viata amoroasa a lui Taylor, avertizand-o pe aceasta sa nu se dea la fiul lui Michael J. Fox. Talyor nu a reactionat imediat, insa a tinut sa o taxeze mai tarziu pe prezentatoare, in cadrul unui interviu acordat revistei Vanity Fair. Aceasta a declarat ca “in iad exista un loc special pentru femei care nu ajuta alte femei”, facand referire in special la Amy Poehler.

Amy nu s-a suparat si a aratat ca este mai matura decat aceasta, declarand: “Imi pare rau daca s-a suparat. Sunt o feminista si ea e o fata tanara si talentata. Acestea fiind spuse, sunt de acord ca o sa ajung in iad. Dar din alte motive. In special legate de taxe”.

Justin Bieber

Justin Bieber

Justin Bieber

In ultimul timp, Justin Bieber este tinta presei, dar in anul 2013 el a dovedit de mai multe ori ca e doar un baiat rasfatat caruia celebritatea i s-a urcat la cap. In timpul unui concert din Argentina, acesta a dat cu piciorul intr-un steag al acestei tari, enervand astfel fanii prezenti. Dupa ce a vazut reactiile, acesta a tinut sa se scuze, mentionand ca a crezut ca era doar un tricou.

O alta dovadata de nesimtire, e momentul in care o prostituata a aparut in presa declarand ca Justin a fost agresiv cu ea.

Momentul cel mai rusinos a fost atunci cand acesta s-a apucat sa arunce cu oua in casa unui vecin pe care nu il suporta. Aceasta scapare a fost pedepsita cu o amenda si o perchezitie in casa artistului.

Lady Gaga

Lady Gaga

Lady Gaga

Desi in trecut aceasta facea senzatie cu imbracamintea si atitudinea ei, in anul recent incheiat Lady Gaga s-a facut remacarcata prin certurile cu Kelly Osbourne si cu un fost bun prieten de-al ei, bloggerul Perez Hilton. Artista este foarte paranoica in ultimul timp, acuzandu-l pe Perez Hiton ca s-a mutat langa ea doar pentru a-i arunca apartamentul in aer. “Am o paza numeroasa pentru ca primesc amenintari cu moartea tot timpul”, a declarat ea pentru presa.

“Daca ma urasti si te muti langa mine, singurul lucru la care ma pot gandi este ca faci asta pentru ca vrei sa ma arunci in aer. Sunt mii si milioane de apartamente in New York. Nu trebuie sa te muti langa mine”, a tinut sa completeze Gaga.

Reactia lui Hilton nu a intarziat sa apara. “Fiul si mama mea locuiesc cu mine si tu crezi ca vreau sa-mi arunc casa in aer. Nu te mai droga!“, i-a raspuns acesta.