Adda

Adda

Biografie Adda

Nume real: Ada Alexandra Moldovan
Alias: Adda
Data nasterii:
3 martie 1992
Zodia:
Pesti
Locul nasterii: Targu Mures
Genuri muzica:
Electronica, House, Pop
Pagina Facebook: https://www.facebook.com/addaofficialmusic
Pagina oficiala: http://addaofficial.blogspot.ro/p/about.html

Scurta descriere:

Ada Alexandra Moldovan aka ADDA este un artist Demoga Music & Cat Music, o compozitoare si o cantareata venita din vestul tarii si stabilita de curand in Bucurest. Are o voce bine scolita si a inceput deja cariera muzicala de cativa ani in ciuda unei varste destul de fragede. Acum 4 ani, la varsta de 15 ani a reusit sa stranga milioane de vizualizari la o piesa compusa chiar de ea. Piesa ”Minti murdare” a fost scanteia care i-a produs avantul muzical si a adus-o in studioul lui Marius Moga.
Dupa multe ore de studio si lectii de canto Ada Alexandra Moldovan a castigat, in anul 2010, locul 2 la concursul de compozitie Battle Of Songs unde a participat impreuna cu producatorul si compozitorul Daniel Antonescu . Mai recent, Adda a fost descoperita de Catalin Mitulescu regizorul filmului Loverboy intr-un magazin de pantofi. Nu, nu vindea pantofi ci ascultau vanzatoarele melodia “Minti Murdare” pe Youtube.
Primul single oficial Adda se numeste ”Seara tarziu” si o pregateste pentru un drum lung in cariera ei solo. Adda isi doreste sa fie o combinatie intre Amy Winehouse si Jessie J.

Top hituri:

Sa nu uiti
Hold me
Amandoi
You and me
Summer fantasy
Minti murdare facute praf

[tracklisting] [track track_no=”1″ title=” ADDA-Nu te-am uitat” subtitle=”Embeded from SoundCloud” type=”soundcloud”] [soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/76314225″ params=”” width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /] [/tracklisting] [tracklisting] [track track_no=”2″ title=” Adda feat Teasta – Minti murdare facute praf” subtitle=”Embeded from SoundCloud” type=”soundcloud”] [soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/77859051″ params=”” width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /] [tracklisting]