Adela Popescu

Adela Popescu

Biografie Adela Popescu

Nume real: Adela Elena Popescu
Alias: Adela Popescu
Data nasterii: 08 Octombrie 1986
Zodia: Balanta
Locul nasterii: Dragasani, jud. Valcea
Genuri muzica: Pop, Latino, Dance, House
Pagina Facebook:https://www.facebook.com/AdelaPopescuOfficialPage
Pagina oficiala: http://www.freewebs.com/adellapopescu/

Scurta descriere:

Adela Popescu este o actrita si cantareata romanca. A studiat teatrul si a ajuns in atentia publicului larg in anul 2004, prin intermediul telenovelei „Numai Iubirea”. Anul urmator, ea a devenit protagonista telenovelei “Lacrimi de iubire”, difuzata pe postul de televiziune AcasaTv. In timpul filmarilor la aceasta productie, Adela a inregistat si primului sau album de muzica. In anul 2006, Adela Popescu este protagonista unei noi telenovele, “Iubire ca in filme”. In 2008 a jucat in “Razboiul Sexelor”, iar in toamna anului 2008 apare in telenovela ,,Ingerasii”.
Adela cocheteaza cu muzica de multi ani, ea avand o bogata experienta muzicala obtinuta in urma participarii la numeroase festivaluri nationale si internationale, recompensate de multe ori cu premii importante. A cantat impreuna cu Elena de la Mandinga in trupa Viva si a colaborat cu Laurentiu Duta (3 Sud-Est), dar si cu Loredana Groza, Florin Grozea (Hi-Q), Ionut Radu (Praf in ochi) si Florin Sever.
Stilul abordat de Adela pe acest album este un pop slow, de “stare”, cu influente dance si latino No me ensenaste, cu care Adela a cucerit publicul prezent la turneul national , insa majoritatea pieselor sunt balade care, interpretate in stilul care o caracterizeaza, cu multa dragoste, sensibilitate si senzualitate, o pozitioneaza pe Adela in postura de “cantareata a sufletului”.
In present ea este membra a trupei Dj Project si formeaza un cuplu fericit alaturi de Radu Varlan.

Top hituri:

2005 – Lacrimi de iubire
2006 – Iubire ca în filme
2008 – Raspunsul meu
2012 – Bun Ramas

[tracklisting] [track track_no=”1″ title=” Adela Popescu – Din Iubire” subtitle=”Embeded from SoundCloud” type=”soundcloud”] [soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/57234163″ params=”” width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /] [/tracklisting] [tracklisting] [track track_no=”2″ title=” DJ Project feat.Adela POPESCU Bun Ramas ” subtitle=”Embeded from SoundCloud” type=”soundcloud”] [soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/53121604″ params=”” width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /] [/tracklisting]