Alex Velea

Alex Velea

Biografie Alex Velea

Nume real: Alexandru Velea Ionut
Alias: Alex Velea
Data nasterii: 13 Mai 1984
Zodia: Taur
Locul nasterii: Craiova
Genuri muzica: Dance, Pop
Pagina Facebook: https://ro-ro.facebook.com/alexveleaonline
Pagina oficiala: http://www.alexvelea.com/2008/

Scurta descriere:

Alex Velea  este un cantaret de muzica Dance din Romania, castigator al competitiei Star Factory. Cu autenticitatea, carisma, miscarile si forma fizica de invidiat, Alex Velea a cucerit rapid publicul roman, ajungand in momentul de fata unul dintre cei mai iubiti artisti ai momentului.
Alex canta de la 9 ani iar de la 11 ani a activat in cercurile de la Palatului Copiilor. De la varsta de 16 ani a studiat opereta si canto clasic timp de 4 ani. In presenteste student la Electromecanica anul IV. Albumul sau de debut se intituleaza “Yamasha” si a fost lansat in anul 2006. Printre artistii cu care a colaborat Alex se numara Anna Lesko, Anda Adam, Smiley, Marius Moga, Connect-R, Matteo si Don Baxter. Piesele lui Alex se bucura de aprecierea publicului, strangand milioane de vizualizari pe YouTube.
Momentan, Alex lucreaza la un nou concept de show.

Top hituri:

Yamasha (2006) – disc de aur
Secret (2010)

[tracklisting] [track track_no=”1″ title=” Alex Velea – One Shot” subtitle=”Embeded from SoundCloud” type=”soundcloud”] [soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/11616273″ params=”” width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /] [/tracklisting] [tracklisting] [track track_no=”2″ title=” Smiley & Alex Velea – Dincolo de cuvinte” subtitle=”Embeded from SoundCloud” type=”soundcloud”] [soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/81332160″ params=”” width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /] [/tracklisting] [tracklisting] [track track_no=”3″ title=”Alex Velea – Cand noaptea vine” subtitle=”Embeded from SoundCloud” type=”soundcloud”] [soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/49136850″ params=”” width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /] [/tracklisting]