Alexandra Stan

Alexandra Stan

Biografie Alexandra Stan

Nume real: Alexandra Stan
Alias: Alexandra Stan
Data nasterii: 10 iunie 1989
Zodia: Gemeni
Locul nasterii: Constanta
Genuri muzica: Pop, Dance
Pagina Facebook: https://www.facebook.com/AlexandraStanOfficial
Pagina oficiala: http://www.alexandrastan.ro/

Scurta descriere:

Alexandra Stan este o cantareata tanara, cu o voce placuta ce a reusit in scurt timp sa se faca remarcata pe piata muzicala din tara si nu numai. A urmat studiile la Liceul Teoretic Traian din orasul in care s-a nascut si acum este studenta in anul II la Facultatea de Management Andrei Saguna.
A participat la diferite concursuri pe teme muzicale cu o aparitie notabila la Festivalul de la Mamaia sectiunea interpretare.
Alexandra Stan si-a descoperit pasiunea pentru muzica la varsta de trei ani, muza ei fiind mica sirena Ariel, din celebrul desen animat. Intrarea in industria muzicala autohtona a fost posibila datorita baietilor de la MAAN Studio
Primul single Alexandra Stan, “Lollipop”, a fost lansat in anul 2009. In 2010, artista isi lanseaza o noua piesa, “Mr Saxobeat”. Melodia a fost foarte apreciata de publicul din Turcia, unde a ajuns la o luna de la lansare, pe locul 1 la un post de radio. Incet, incet, `Mr Saxobeat` a inceput sa fie si pe placul romanilor. Franta, Canada, Israel, Spania, Italia sunt doar cateva dintre tarile in care Mr Saxobeat a ajuns number one. In iulie 2011, Alexandra a primit Discul de Platina in Italia pentru vanzarile singleului “Mr Saxobeat”. Romanca a fost nominalizata la Best European Act dupa ce a castigat titlul Best Romanian Act 2011, dar nu a primit suficiente voturi pentru a fi desemnata cea mai buna artista din Europa.

Top hituri:

Saxobeats (2011)

[tracklisting] [track track_no=”1″ title=”Alexandra Stan – Mr Saxobeat” subtitle=”Embeded from SoundCloud”
type=”soundcloud”] [soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/56636597″ params=”” width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /][/tracklisting] [tracklisting] [track track_no=”2″ title=”Alexandra Stan – Lollipop” subtitle=”Embeded from SoundCloud” type=”soundcloud”] [soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/22709763″ params=”” width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /][/tracklisting]