Alexandra Ungureanu

Alexandra Ungureanu

Biografie Alexandra Ungureanu

Nume real: Alexandra Ungureanu
Alias: Alexandra Ungureanu
Data nasterii: 28 decembrie 1981
Zodia: Capricorn
Locul nasterii: Onesti, Bacau
Genuri muzica: Pop, House, Dance
Pagina Facebook: https://www.facebook.com/alexandra.ungureanu.16
Pagina oficiala: http://www.alexandraungureanu.ro/

Scurta descriere:

Alexandra Ungureanu este o cantareata de muzica pop si dance. I-a placut muzica dintotdeauna si nu are nicio amintire care sa excluda aceasta pasiune. La 6 ani, satui s-si vada fiica sustinand concerte in casa, parintii au dus-o la un profesor de muzica. A inceput imediat lectiile de canto si pian. Din dorinta de a aprofunda muzica, artista a dat la Facultatea de Muzica.  Asa a ajuns pe la tot felul de festivaluri de muzica usoara, unde a inregistrat primele succese.
In 2003 piesa interpretei numita “Make this love come true” a obtinut locul 3 la selectia nationala Eurovision si a reprezentat Romania la festivalul international de muzica, “Cerbul de Aur”.
A colaborat cu Paula Seling, Sistem si Holograf si desi foarte tanara, Alexandra si-a castigat respectul colegilor din muzica datorita talentului nativ, dar si a modestiei.
In 2006 s-a alaturat trupei Crush devenind in prezent una dintre cele mai cunoscute formatii ale muzicii romanesti. Asa a devenit faimoasa. Melodiile artistei sunt foarte ascultate in randul oamenilor din Romania si alte tari ale Europei, vocea sa completandu-se cu instrumentalurile pieselor compuse de formatiile cu care a colaborat.

Top hituri:

Crush and Alexandra Ungureanu (2005)

[tracklisting] [track track_no=”1″ title=” Crush ft. Alexandra Ungureanu – I need you more” subtitle=”Embeded from SoundCloud” type=”soundcloud”] [soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/55046906″ params=”” width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /] [/tracklisting] [tracklisting] [track track_no=”2″ title=” Alexandra Ungureanu – Crazy” subtitle=”Embeded from SoundCloud” type=”soundcloud”] [soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/36249355″ params=”” width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /] [/tracklisting] [tracklisting] [track track_no=”3″ title=” Crush & Alexandra Ungureanu – Where Is The Love” subtitle=”Embeded from SoundCloud” type=”soundcloud”] [soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/55713557″ params=”” width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /] [/tracklisting]