Alexia Talavutis

Alexia Talavutis

Biografie Alexia Talavutis

Nume real: Alexia Talavutis
Alias: Alexia Talavutis
Data nasterii: 27 mai 1990
Zodia: Gemeni
Locul nasterii:
Constanta
Genuri muzica: Pop
Pagina Facebook: http://www.facebook.com/AlexiaTalavutisOficial

Scurta descriere:

Alexia Talavutis este o cantareata, dansatoare, prezentatoare de emisiuni de radio si actrita.
Ea a participat, de-a lungul celor 20 de ani de viata, la nenumarate auditii, a inceput o cariera muzicala solo, iar acum face parte din trupa “La-La Band”, un proiect de succes a MediaPro Music.
Alexia Talavutis canta de cand se stie, asculta R&B, gosspel si jazz, iar mama a fost cea care i-a indrumat pasii spre cariera muzicala.
In serialul “Pariu cu viata” de la Pro TV, Alexia Talavutis o interpreteaza pe Monica Bora colega si prietena cea mai buna a Sarei Nastase.  Alexia Talavutis a mai putut fi vazuta in trecut jucand si in serialul de comedie “Trasnitii” difuzat de Prima TV.
Alexia face televiziune de la varsta de 6 ani, a lucrat si in radio, a participat la foarte multe festivaluri nationale si internationale de muzica, a castigat “Premio Assolutto’ pentru interpretare muzicala la Festivalul Di Maiori din Italia. O alta experienta importanta din trecutul cantaretei Alexia Talavutis a fost participarea la concursul “Ploaia Stelutelor”, unde a cantat piese ce apartin cantaretei Kylie Minogue.

Top hituri:

The Boy Is Mine
If You Don’t Know Me
High