AlexUnder Base

AlexUnder Base

Biografie AlexUnder Base

Nume real: Alexandru Enache
Alias:
AlexUnder Base
Data nasterii: 1984
Locul nasterii:
Constanta.
Genuri muzica: House, Electro
Pagina Facebook: https://www.facebook.com/AlexUnderBase1

 Scurta descriere:

AlexUnder Base (Alexandru Enache), este un talentat DJ roman,nascut in 1984,la Constanta. Si-a facut debutul in mixing live in 2002,intr-un club mic-”Club Five”-,insa nu a trecut mult timp pana sa se faca remarcat, drept urmare a fost invitat sa mixeze in cel mai popular club din acea vreme,”Club Primo”. Desi echipamentul sau nu era atat de performant, o perioada indelungata a fost rezident in “Primo” unde s-a expus mult mai mult consumatorilor de muzica house.
In vara anului 2003 s-a deschis un nou club,” Oxford”,acesta devind in scurt timp locul in care si-a pregatit seturile, si-a perfectionat stilul, pentru ca Dj-ul sa fie un nume cunoscut. Alex este axat in mare parte pe genul electro-house, dar nu se opreste aici, fuziunile sale de funk, groove, minimal si tech capata forme deosebite cand DJ-ul atinge puternic desk-urile.
In 2008 a existat o crestere pe stilul deep house, care si-a strans randurile si a pornit ofensiva impotriva curentului minimal,dar nu se opune combinatiilor de noi stiluri in muzica house. Inca un lucru important s-a petrecut in anul 2008, el incepand colaborarea cu casa de discuri “Roton”.
Dj AlexUnder Base nu are in principiu un idol, dar asculta nume mari precum Audiofly, Steve Lawler, Funkagenda, Mark Knight, Rene Amesz, Paul Thomas, Anthony Collins, Monoroom, Piemont, si multi altii. A colaborat cu cativa dj producatori romani:Ntfo, Jay Criss,Neestor,Jotto, DKay, Treitl Hammond, Smart Wave, Lucian Barbulescu,Dj Elf.
Piesele artistului au cucerit  inimile publicului, devenind printe cele mai ascultate melodii ale momentului.

Top hituri:

Set me free
Call again
Drums
Privacy

[tracklisting] [track track_no=”1″ title=” AlexUnder Base Feat. Lys – Drums” subtitle=”Embeded from SoundCloud” type=”soundcloud”] [soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/8055612″ params=”” width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /] [track track_no=”2″ title=” Alexunder Base – Call Again” subtitle=”Embeded from SoundCloud” type=”soundcloud”] [soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/34846138″ params=”” width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /] [/tracklisting]