Amna

Amna

Biografie Amna

Nume real: Cristina Andreea Musat
Alias: Amna
Locul nasterii:
Romania
Genuri muzica:
Dance, Pop
Pagina Facebook: https://www.facebook.com/AmnaOfficial
Pagina oficiala: http://amnamusic.blogspot.ro/

Scurta descriere:

Cristina Andreea Musat, sub numele de scena Amna, este o cantareata cu adevarat nonconformista in showbiz-ul autohton. Descoperita si lansata de Tom Boxer, artista a avut un debut plin de success. Aceasta  gaseste in permanenta noi modalitati de a se inventa si reinventa, reusind sa isi uimesca si sa isi surprinda continuu publicul. Pseudonimul pe care si l-a ales, Amna inseamna “putere” in limba pakistaneza.
Amna si-a demonstrat pasiunea pentru muzica inca din copilarie, cand punea in scena adevarate concerte pentru prieteni si familie.
Indrumata de o energie greu de stapanit, Amna s-a dedicat studiului muzicii urmand cursuri de pian si lectii de canto la liceul George Enescu.
Ea nu a renuntat insa nici la studiile generale facute in paralel, absolvind liceul bilingv George Cosbuc, Facultatea de Relatii Internationale si un master in Maketing si Negociere in Afaceri. Frumosa blonda si-a facut debutul anul trecut cu piesa «Tell my way» care s-a dovedit a fi un real succes, piesa fiind difuzata pe toate posturile de radio din tara, dar si in in topurile din Europa mai bine de trei luni. Solista a facut furori în Spania si Polonia cu piesele „Tell Me Why” , „She Bangs” si „Esta Noche”.
In muzica sa si in spectacolele vibrand de energie, Amna isi transpune in totalitate personalitatea. Printre hobbyurile artistei se numara si sportul, fiind foarte atenta la felul cum arata, si fiind in acelasi timp modalitatea prin care isi consuma energia.

Top hituri:

Tell me why
She bangs
Feel alone

[tracklisting] [track track_no=”1″ title=” Amna – Tell me why” subtitle=”Embeded from SoundCloud” type=”soundcloud”] [soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/27329752″ params=”” width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /] [/tracklisting] [tracklisting] [track track_no=”2″ title=” Amna – She Bangs” subtitle=”Embeded from SoundCloud” type=”soundcloud”] [soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/35508011″ params=”” width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /] [/tracklisting]