Ana Maria

Ana Maria

Biografie Ana Maria

Nume real: Ana Maria Georgescu
Alias: Ana Maria
Data nasterii: 17 Ianuarie 1987
Zodia: Capricorn
Locul nasterii: Salaj, Romania
Genuri muzica: Soul, Pop
Pagina Facebook: http://www.facebook.com/anamaria25.official
Pagina oficiala:
http://www.anamaria-georgescu.ro/

Scurta descriere:

Ana Maria Georgescu este o cantareata de muzica pop nascuta în Simleul Silvaniei. Si-a inceput cariera muzicala la 4 ani, fiind indrumata de profesorii Ioan Muresan si Petre Gligutza. In paralel a studiat chitara, acesta fiind instrumentul care mai tarziu o va atrage spre muzica pop. A participat la numeroase festivaluri unde a si castigat multe premii.
Rampa de lansare a reprezentat-o emisiunea `Trupa de Soc` de la Timisoara, prezentata de Dan Negru
Piesa care a facut-o pe Ana Maria cunoscuta si care a cucerit inimile publicului a fost “Ochii tai”, melodia cu care talentata artista a cucerit si trofeul Mamaia 2001. Stilul muzicii ei a fost influentat de artisti precum Kelly Familly, Shania Twain, Phil Collins si Pasarea Colibri, fiind atrasa in special de muzica country si folk.
Ana Maria a avut o relatie cu cantaretul Florin Chilian, care s-a terminat intr-un mod neamiabil, fiind destul de mediatizata la vremea respectiva, din cauza atitudinii violente pe care cantaretul o avea la adresa artiste.

Top hituri:

Ochii tai
Al meu
Toamna oradeanca
Daca pleci maine

[tracklisting] [track track_no=”1″ title=” Ana Maria – Ochii tai” subtitle=”Embeded from SoundCloud” type=”soundcloud”] [soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/802721″ params=”” width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /][/tracklisting]