Anastacia

Anastacia

Biografie Anastacia

Nume real: Anastacia Lyn Newkirk
Alias: Anastacia
Data nasterii: 17 Septembrie 1968
Zodia: Fecioara
Locul nasterii: Chicago, Illinois, USA
Genuri muzica: Pop, Dance, Rock, Soul
Pagina Facebook: https://www.facebook.com/Anastacia
Pagina oficiala: http://www.anastacia.com/

Scurta descriere:

Anastacia Lyn Newkirk cunoscuta sub numele de Anastacia este o cantareata, textiera si producatoare muzicala americana.  Ea este totodata compozitorul si artistul premiat cu cele mai multe dicuri de platina. Artista s-a nascut intr-o familie din lumea showbizului: tatal cantaret intr-un club, mama actrita. Anastacia are si origini rusesti. Cand era adolescenta, familia ei s-a mutat in New York.
A debutat în anul 2000 cu ajutorul cantecului „I’m Outta Love” ce a devenit în scurt timp un succes la nivel european, unde a obtinut locul 1.
La sfarsitul anului 2005, artista a lansat o colectie de a celor mai bune piese, denumita Pieces of a Dream. Hit-urile de pe acest album au fost Pieces of a Dream si duetul cu Eros Ramazzotti, I Belong To You. Artista a avut un succes foarte mare in Europa, America Latina, Asia, Africa de Sud si Australia. Anastacia s-a remarcat in toata lumea prin albumele si piesele sale. Nu a incetat nicio clipa sa munceasa in acest sens, avand la activ 5 albume care contin piese premiate si difuzate pe posturile tv de muzica si  pe posturile radio din toata lumea.
Recent artista a fost diagnosticata cu cancer.  Ea a trecut prin multe incercari dar nu a renuntat niciodata sa faca ceea ce ii place, sa cante.

Top hituri:

2000: Not That Kind
2001: Freak of Nature
2004: Anastacia
2005: Pieces of a Dream
2008: Heavy Rotation