AND.i.C

AND.i.C

Biografie AND.i.C

Nume real: Andrei Chermeleu
Alias: AND.i.C
Data nasterii: 3 ianuarie 1984
Zodia: Capricorn
Locul nasterii:
Resita
Genuri muzica: Club
Pagina Facebook: http://www.facebook.com/AND.i.C.Music

Scurta descriere:

Andrei Chermeleu este unul dintre cei mai în voga artisti de muzica clubbing. Desi totul a început ca un hobby, Andrei a transformat aceasta pasiune într-un succes. El canta din clasa întai, iar inclinatia spre muzica a existat dintotdeauna, talentul fiind mostenit de la mama sa.
Absolvent al Facultatii de Sociologie si Psihologie din Timisoara, sectia Psihologie, artistul continua lucrul cu sufletele oamenilor dar intr-o maniera proprie, prin muzica.
Primul proiect oficial s-a numit Destin, un proiect pop-alternativ in care usor, usor, artistul a inceput sa prinda forma.
Andrei Chermeleu este cunoscut ca vocalul trupei Voxis din 2005, proiect din care face parte pana in 2012 si prin care s-a facut remarcat. Proiectul aflat sub coordonarea producatorului George Hora devine chiar dupa lansarea primului single, unul reputat in industria muzicala romaneasca.
In 2012 se decide sa urmeze o cariera solo si pune bazele proiectului ‘AND.i.C’ din care face parte si in prezent.
Primul single ’5ive to 10? este o colaborare cu binecunoscutul Nick Kamarera. Piesa este una optimista incarcata cu  energie pozitiva, reprezentativa pentru trairile artistului.
Artistul este de parere ca in viata aceasta nimic nu este intamplator, asa ca orice ni se intampla in viata, ni se intampla cu un scop.

Top hituri:

5iVE to 10