Andrei Leonte

Andrei Leonte

Biografie Andrei Leonte

Nume real: Andrei Leonte
Alias: Andrei Leonte
Data nasterii: 25 martie 1989
Zodia: Berbec
Locul nasterii: Vaslui
Genuri muzica: Dance
Pagina Facebook: https://www.facebook.com/andreileontemusic

Scurta descriere:

Andrei Leonte, cantaret roman, si castigatorul primului sezon X Factor Romania, s-a nascut pe 25 martie 1989, in Vaslui.
Inca din copilarie a inceput sa fie pasionat de muzica. Desi a fost sfatuit sa se inscrie la Palatul Copiilor, nu a facut-o, deoarece nu simtea ca ar putea sa cante acolo ceea ce ii placea. A terminat facultatea de Comunicare si Relatii Publice a Universitatii Bucuresti si chiar in toamna lui 2011, cand a aflat ca este unul dintre finalistii X Factor a fost admis si la un masterat cu acelasi profil. Pana la participarea la emisiunea concurs X Factor cariera lui muzicala nu a fost una notabila. Dintotdeauna i-a placut sa cante, insa prima oara a cantat la Balul Bobocilor in liceu. Mai tarziu s-a apucat de canto. Initial, a incercat sa se pregateasca inca din adolescenta cu un solist vocal al unui restaurant din Iasi, pentru ca mai apoi sa ia lectii de canto cu un profesor.Urmatorul pas a fost sa fuga in prima zi din clasa a 11-a, de la sectia de Filologie de la liceul la care studia, la Liceul de Arte. A vorbit cu profesorul de canto si a dat diferentele pentru transfer fara sa stie parintii lui. A luat toate probele si astfel a facut ultimele doua clase la Liceul de Arte din Iasi. A continuat sa ia lectii de canto si in Bucuresti.
In timpul scolii, Andrei Leonte a fost fanul trupelor 3rei Sud-Est si Genius, dar ii placea si muzica lui Michael Jackson, a lui Elvis Presley sau Freddie Mercury.
Pe cand era in clasa a cincea, parintii lui Andrei Leonte au fost nevoiti sa plece la munca in Italia din cauza traiului dificil din Vaslui.
Andrei Leonte i-a cucerit definitiv pe romani, fiind desemnat marele castigator X factor.

Top hituri:

Te iubesc cat doi
Paralyzed

[tracklisting] [track track_no=”1″ title=” Andrei Leonte – Te iubesc cat 2″ subtitle=”Embeded from SoundCloud” type=”soundcloud”] [soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/65327968″ params=”” width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /] [track track_no=”2″ title=” Andrei Leonte – Paralyzed” subtitle=”Embeded from SoundCloud” type=”soundcloud”] [soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/79975690″ params=”” width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /][/tracklisting]