Anna Lesko

Anna Lesko

Biografie Anna Lesko

Nume real: Anna Stepvania Lyzhcko
Alias: Anna Lesko
Data nasterii:
10 ianuarie 1979
Zodia: Capricorn
Locul nasterii:
Chisinau, Moldova
Genuri muzica: Pop, Dance
Pagina Facebook: https://www.facebook.com/annalesko
Pagina oficiala: http://www.annalesko.ro/

Scurta descriere:

Anna Lesko, este o cantareata, pictorita, textiera din Republica Moldova. Originile ei sunt ruso-ucrainiene, dar tatal este pe jumatate moldovean. Mai are doua surori, ea fiind mijlocia familiei.
Anna Lesko a studiat la Scoala Rusa din Chisinau iar la 17 ani a ajuns la Bucuresti si si-a dat seama ca viata ei ar fi mai buna in capitala Romaniei decat la Chisinau. Desi cu greu, Anna a invatat limba romana si a absolvit Facultatea de Drept insa nu a profesat in domeniu deoarece a dorit sa studieze pictura. În anul 2000, artista a decis sa se concentreze asupra unei cariere muzicale, cantand timp de aproximativ un an în compania formatiei muzicale Directia 5.
Anna a lansat primul sau album in decembrie 2002, album intitulat “Ard in flacari” iar piesa de pe album cu acelasi nume a facut furori in Romania clasand-o pe Anna pe primul loc in topuri. La scurt timp a fost lansat un al doilea album, Inseparabili, care a devenit un succes comercial, solista fiind recompensata si cu un disc de aur pentru vanzarile înregistrate.
Artista a fost in atentia presei datorita relatiilor sale. Una dintre ele este cea cu omul de afaceri Irinel Columbeanu, alaturi de care a convietuit timp de opt ani. Conform presei din Romania, Lesko a mai avut relatii amoroase cu Marian Ionescu, liderul grupului muzical Directia 5, Liviu Moreanu, Codin Maticiuc, Elan Schwartzenberg sau primarul Constantei, Radu Mazare.
Anna Lesko este o femeie foarte talentata, dovada piesele e ice au facut furori. Pe langa aceasta ea este o femeie frumoasa, multi barbati tanjind dupa formele ei apetisante.

Top hituri:

Flacari (2002)
Inseparabili (2003)
Pentru tine (2004)
Ispita (2006)
Jocul seductiei (2010)

[tracklisting] [track track_no=”1″ title=” Anna Lesko – Get It” subtitle=”Embeded from SoundCloud” type=”soundcloud”] [soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/13497866″ params=”” width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /] [tracklisting] [track track_no=”2″ title=” Anna Lesko – In My Bedroom ” subtitle=”Embeded from SoundCloud” type=”soundcloud”] [soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/44417157″ params=”” width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /] [tracklisting] [track track_no=”3″ title=” Anna Lesko – 24 ” subtitle=”Embeded from SoundCloud” type=”soundcloud”] [soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/44410186″ params=”” width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /] [/tracklisting]