Anthony

Anthony

Biografie Anthony

Nume real: Anthony Icuagu
Alias: Anthony
Data nasterii: 3 noiembrie
Zodia: Scorpion
Locul nasterii: Nigeria
Genuri muzica: Dance
Pagina Facebook: https://www.facebook.com/anthony.icuagu/about

Scurta descriere:

Anthony este un artist complet ce poate trece foarte usor de la registrul de cantaret la cel de regizor sau prezentator TV. El a devenit cunoscut publicului larg odata cu participarea la un celebru concurs muzical televizat.
Piesa sa de debut, ‘I’ll be There’, este o productie a Deepcentral, celebrii cantareti si producatori romani care au adus nenumarate hituri de-a lungul anilor. Versurile de dragoste si ritmurile de club il reprezinta perfect si promit sa il aduca pe undele radio si TV din lume in aceasta vara.
Nascut in Nigeria, Anthony a venit in Romania pentru a isi urma cariera muzicala si a ajuns sa lucreze cu producatori faimosi si sa participe la concursul Eurovision. La varsta de 26 de ani s-a decis sa studieze Regia de Film si TV la Universitatea din Bucuresti, incepandu-si astfel si cariera in productie video. In acest moment portofoliul sau cuprinde productii de la Akcent la Raluka si formatia bulgara Deepzone.
Desi a studiat si Medicina, nu isi poate iamgina ca va diseca vreodata altceva in afara de ritmuri si imagini – ele ii intregesc fiinta si il multumesc pe deplin!

Top hituri:

Don’t Be Afraid
I’ll Be there
So sick

[tracklisting] [track track_no=”1″ title=” Anthony – I’ll Be There” subtitle=”Embeded from SoundCloud” type=”soundcloud”] [soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/59459342″ params=”” width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /] [/tracklisting]