Antonia

Antonia

Biografie Antonia

 Nume real: Antonia Iacobescu
Alias: Antonia
Data nasterii: 12 Aprilie 1989
Zodia: Berbec
Locul nasterii: Romania
Genuri muzica: Dance, R&B
Pagina Facebook: https://www.facebook.com/AntoniaOfficial
Pagina oficiala: https://www.antoniaofficial.com

Scurta descriere:

Antonia, pe numele sau complet Antonia Iacobescu, este o cantareata si un fotomodel din Romania.
De la varsta de 5 ani a trait alaturi de parintii sai in Statele Unite ale Americii. Antonia a trait si crescut in statul Utah si in orasul Las Vegas din statul Nevada, unde a terminat liceul si a intrat si in lumea modelling-ului. A participat la sute de sedinte foto pentru cataloage si a ajuns sa colaboreze cu agentii mari din America, cum ar fi Lenz sau Ford Models. Cantareata marturiseste ca s-a lasat de cariera de modelling din cauza rivalitatatilor prea mari intre modele.
La intoarcerea in Romania, ea a fost descoperita de Tom Boxer. El fiind impresionat de frumusetea si vocea ei, i-a propus sa colaboreze. Asa a luat nastere melodia Roses on Fire, o melodie care a avut success si peste hotare. Tom Boxer i-a mai produs o alta melodie foarte cunoscuta, si anume “Morena”. Cu aceasta melodie a avut un success imens, ea situandu-se mult timp pe primele locuri in topuri fiind chiar si cea mai difuzata melodie a lunii februarie 2010.
E o artista atipica se pare, pentru ca viata ei personala nu prea are de suferit si duce o viata linistita alaturi de sotul ei, omul de afaceri Vincenzo Castellano si fiica lor Maya Rosaria Casstellano.

 Top hituri:

2009 – „Roses on Fire”
2010 – „Morena”
2011 – „Shake It Mamma”
2011 – „Marionette”
2011 – „Pleaca”
2012 – „I Got You”
2012 – „Jameia”
2013 – „Marabou”
[tracklisting] [track track_no=”1″ title=” Antonia- Jameia” subtitle=”Embeded from SoundCloud” type=”soundcloud”] [soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/77968626″ params=”” width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /] [/tracklisting] [tracklisting] [track track_no=”2″ title=” Antonia – Marabou” subtitle=”Embeded from SoundCloud” type=”soundcloud”] [soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/77178801″ params=”” width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /] [/tracklisting] [tracklisting] [track track_no=”3″ title=” Antonia-Marionette” subtitle=”Embeded from SoundCloud” type=”soundcloud”] [soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/28869818″ params=”” width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /] [/tracklisting]