Arando Marquez

Arando Marquez

Biografie Arando Marquez

Nume real: Mihai Vlaicu
Alias: Arando Marquez
Data nasterii: 9 noiembrie 1980
Zodia: Scorpion
Locul nasterii:
Bucuresti
Genuri muzica: House
Pagina Facebook: https://www.facebook.com/pages/Arando-MarquezOfficial/187373294615173
Pagina oficiala: http://www.arandomarquez.ro/

Scurta descriere:

Arando Marquez este un DJ in voga in tara noastra, s-a lansat cu piesa ‘Shambala’. Single-ul a fost primit pozitiv de catre public, fiind pretextul perfect pentru a uita de grijile cotidiene si a te lasa prada placerilor hedoniste ale petrecerilor nebune. Succesul sau nu se opreste aici.
Cel de-al doilea single al lui Arando este ‘Need Ya’ si reprezinta o evolutie a artistului fata de single-ul precedent. ‘Need Ya’ este scuza perfecta pentru a deveni dependenti de muzica de club, iar ritmurile power-dance sunt ingredientul care oferta armonie intregii productii.
Inca de la lansare piesa s-a bucurat de reactii pozitive, iar garantia succesului sau a fost asigurata de productia semnata de echipa lui Connect-R, Rappin On.

Top hituri:
Shambala
Need Ya

[tracklisting] [track track_no=”1″ title=” Arando Marquez feat. Cristina – Shambala” subtitle=”Embeded from SoundCloud” type=”soundcloud”][soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/12064435″ params=”” width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /] [tracklisting] [track track_no=”2″ title=”Arando Marquez – Need Ya” subtitle=”Embeded from SoundCloud” type=”soundcloud”] [soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/59575609″ params=”” width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /] [/tracklisting]