Armin van Buuren

Armin van Buuren

Biografie Armin Van Buuren

Nume real: Armin Van Buuren
Alias: Armin Van Buuren
Data nasterii: 25 decembrie 1975
Zodia: Capricorn
Locul nasterii: Leiden, Olanda
Genuri muzica: Electro
Pagina Facebook: https://www.facebook.com/arminvanbuuren
Pagina oficiala: http://www.arminvanbuuren.com

Scurta descriere:

Armin van Buuren este un nume important pe scena trance, atat ca dj, cat si ca producator. Interesul sau pentru muzica electronica a aparut inca din copilarie, el intrand in posesia primului sampler inca de la 14 ani.
Armin van Buuren a debutat in cariera ca muzician profesionist, in ciuda faptului ca isi promisese o cariera in avocatura in tara de origine, unde si-a obtinut diploma in anul 2004. Armin a inceput sa lucreze ca DJii intr-un club de noapte, numit Nexus, in paralel, urmand si studiile la Facultatea de Drept.
Primul sau hit a fost Blue fear, lansat in 1995 sub Cyber Records. De atunci au urmat o serie intreaga de productii ce au patruns in clasamentele muzicale internationale. In plus, el a colaborat cu Tiesto pentru proiectele Major League si Alibi si a produs piesa Exhale alaturi de Ferry Corsten. Incepand din anul 2000, Armin a lansat seria de compilatii AVB, care s-au bucurat de succes la public. Un an mai tarziu, olandezul si-a inceput propria emisiune de radio, intitulata “A State of Trance”, in timpul careia isi facea cunoscute creatiile.
Cariera sa de DJ a cunoscut o ascensiune rapida, dupa ce Van Buuuren a intrat in Top 100 DJ Magazine.

Top hituri:

76 (2003)
Shivers (2005)
Imagine (2008)
Mirage (2010)
Intense (2013 – release date: 3 May)