Beverlei Brown

Beverlei Brown

Biografie Beverlei Brown

Nume real: Beverlei Brown
Alias:
Beverlei Brown
Locul nasterii:
Anglia
Genuri muzica: Dance, Pop
Pagina Facebook: https://www.facebook.com/beverlei.brown

Scurta descriere:

Beverlei Brown si-a descoperit pasiunea pentru muzica inca de mica, cantand in corurile bisericesti din Birmingham, Marea Britanie.
Timbrul vocal deosebit al lui Beverlei a fost remarcat de nume importante din industria muzicala ca Simply Red, Snap, Joe Cocker, The Brand New Heavies, Chaka Khan, Babyface si James Morrison toti invitand-o sa colaboreze fie in concerte cu zeci de mii de spectatori fie la inregistrare de albume.
In 1996, Brown a lansat primul sau single solo denumit ‘On And On’. Albumul a fost un succes in Marea Britanie dar si in indepartata Japonia, unde Beverlei a facut senzatie.
Piesa “Making Your Mind Up”, interpretata alaturi de Justin Hawkins, a intrat in finala din Marea Britanie pentru cunoscutul concurs Eurovision, clasandu-se printre primele piese preferate de public.
Despre ‘Make U Mine’, beat-urile de club, versurile senzuale si vibe-ul modern, toate impreuna aduc un nou hit care a cucerit cluburile, topurile nationale dar si internationale.

Top hituri:

Best Friend
Dedicate
Gonna Get over You
In the Summertime
Part Time Lover
Tell Me

[tracklisting] [track track_no=”1″ title=” Beverlei Brown- Wishing On A Star” subtitle=”Embeded from SoundCloud” type=”soundcloud”] [soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/77969169″ params=”” width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /] [/tracklisting]