Beyonce

Beyoncé

Biografie Beyoncé

Nume real: Beyoncé Giselle Knowles
Alias: Beyoncé
Data nasterii: 4 septembrie 1981
Zodia: Fecioara
Locul nasterii:Houston, Texas,
Genuri muzica: R&B, Funk, Hip hop, Soul
Pagina Facebook: https://ro-ro.facebook.com/beyonce
Pagina oficiala: https://www.beyonce.com/

Scurta descriere:

Beyoncé Giselle, cunoscuta sub numele de scena Beyoncé, este cantareata si compozitoare de R&B din America. Ea a ajuns devenit cunoscuta datorita faptului ca fost principala componenta a grupului Destiny’s Child, formatia de fete cu cele mai mari vanzari din istorie.
Datorita fapului ca in 2003 trupa s-a despartit, Beyoncé a debutat ca si artista solo cu primul sau album: “Dangerously in Love”, care a devenit in putin timp unul dintre cele mai de succes albume ale acelui an. De-a lungul carierei sale, Beyonce a primit 10 nominalizari la Permiile Grammy, iar in 2010 a castigat 6 Premii Grammy, depasind recordul pentru cele mai multe premii Grammy castigate de o artista la o singura editie.
Beyoncé detine chiar si o linie de haine prêt-à-porter impreuna cu mama sa, Tina Knowles denumita House of Deréon.
Din anul 2002, Beyoncé a inceput o relatie cu rapperul Jay-Z, cu care a colaborat de multe ori. Cei doi au impreuna un copil.

Top hituri:

Dangerously in Love (2003)
B’Day (2006)
I Am… Sasha Fierce (2008)

[tracklisting] [track track_no=”1″ title=”Beyonce – Love On Top” subtitle=”Embeded from SoundCloud” type=”soundcloud”] [soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/18262444″ params=”” width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /] [/tracklisting] [tracklisting] [track track_no=”2″ title=” Beyonce- Run The Worl” subtitle=”Embeded from SoundCloud” type=”soundcloud”] [soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/13964439″ params=”” width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /] [/tracklisting]