Birdy

Birdy

Biografie Birdy

Nume real: Jasmine van den Bogaerde
Alias: Birdy
Data nasterii: 15 mai 1996
Zodia: Taur
Locul nasterii: Hampshire, Anglia
Genuri muzica: Pop
Pagina Facebook: https://www.facebook.com/BirdyMusic
Pagina oficiala: http://officialbirdy.com/

Scurta descriere:

Birdy avea doar 14 ani cand a cucerit o lume întreaga cu single-ul “Skinny Love“, un cover dupa piesa originala din repertoriul trupei Bon Iver. Birdy, a crescut într-o familie bine înradacinata în sfera artelor. Mama sa e pianista iar unchiul sau, Sir Dirk Bogarde, a fost actor si scriitor. Pseudonimul Birdy l-a primit de la parintii ei cand era doar un bebelus, numele adevarat al artistei fiind Jasmine van den Bogaerde.
S-a facut remarcata in 2009, cand a castigat Open Mike UK, nu foarte multa lume stia de acest concurs, dat fiind faptul ca a fost prima editie a competitiei. Vocea ei si felul în care interpreteaza te lasa uitandu-te în gol pentru cateva secunde bune, inocenta, forta si transparenta contopite într-un singur glas parand ca vin de altundeva.
Albumul ei de debut a fost lansat în 2011, si s-a vandut în milioane de exemplare, asa cum era de asteptat dupa succesul primului single. Despre Birdy si cum se naste un talent precoce discutam la JOINewArtist.

Top hituri:

“Skinny Love”
“Shelter”
“People Help the People”

[tracklisting] [track track_no=”1″ title=” Birdy – Skinny Love
” subtitle=”Embeded from SoundCloud” type=”soundcloud”] [soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/40268326″ params=”” width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /][/tracklisting]