Chris Brown

Chris Brown

Biografie Chris Brown

Nume real: Christopher Maurice Brown
Alias: Chris Brown
Data nasterii: 05 Mai 1989
Zodia: Taur
Locul nasterii: Tappahannock, Virginia, SUA
Genuri muzica: R&B, Hip hop, Pop
Pagina Facebook: http://www.facebook.com/chrisbrown
Pagina oficiala: http://www.chrisbrownworld.com/us/finechina

Scurta descriere:

Chris este un cantaret, dansator, actor, compozitor si mai nou rapper de origine americana. La varsta de treisprezece ani, talentul lui Brown a fost descoperit de o echipa de producatori locali, care au vizitat benzinaria tatalui sau din intamplare, in cautare de noi talente. De atunci el mutat la New York si a devenit foarte repede cunoscut datorita singelului “Run It” care a ajuns pe locul 1 in clasamente din SUA, Noua Zeelanda si Australia.
Cateva dintre cantecele sale de succes sunt Say Goodbye, Gimme That, With You, Forever, Beautiful People, Look At Me.  Artistul a declarat ca Michael Jackson il inspira, asa incat de cele mai multe ori aparitiile sale pe scena sunt comparate cu cele ale regretatului rege pop.
Are 6 albume lansate pana in present, iar acestea se vand in peste 3 milioane de copii in intreaga lume.A colaborat cu mari nume ale muzicii international precum: Rihanna, Jennifer Lopez, Justin Bieber, Tyga, Kendrick Lamar, Timbaland, Wiz Khalifa sau Sean Kingston.
Viata personala a artistului este destul de tumultoasa, avand in vedere relatia lui cu cantareata Rihanna, care a fost destul de mediatizata de presa din intreaga lume.
Artistul este si un filantrop desavarsit, avand in vedere donatiile pe care le face. St. Jude a primit din partea cantaretului ca donatie suma de 50.000 dolari.

Top hituri:

Chris Brown (2005)
Exclusive (2007)
Graffiti (2009)
F.A.M.E. (2011)
Fortune (2012)
X (2013)

[tracklisting] [track track_no=”1″ title=” Chris Brown – Don’t Judge Me” subtitle=”Embeded from SoundCloud” type=”soundcloud”] [soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/66097863″ params=”” width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /] [/tracklisting] [tracklisting] [track track_no=”2″ title=” Chris Brown- Don’t Wake Me Up” subtitle=”Embeded from SoundCloud” type=”soundcloud”] [soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/playlists/4064245″ params=”” width=” 100%” height=”450″ iframe=”true” /] [tracklisting] [track track_no=”3″ title=” Chris Brown – Next To You” subtitle=”Embeded from SoundCloud” type=”soundcloud”] [soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/20499381″ params=”” width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /] [/tracklisting]