Ciprian Robu

Ciprian Robu

Biografie Ciprian Robu

Nume real: Ciprian Robu
Alias: Ciprian Robu
Data nasterii: 24 martie
Zodia:
Berbec
Locul nasterii:
Fagaras
Genuri muzica:
Club
Pagina Facebook: https://www.facebook.com/ciprianrobu
Pagina oficiala: http://www.ciprianrobu.ro

 Scurta descriere:

Ciprian Robu este un artist roman care are are 24 de ani, dar canta si produce muzica de la 16, in studioul lui din Fagaras. Astfel, patru ani mai tarziu, avea deja propriul studio muzical, iar prima piesa produsa de el, „I love this beat”, cu Dj Ralmm, a fost lansata în 2009. Dupa aceasta a urmat ‘Beach Parties’, hit international ce s-a bucurati si de un videoclip foarte colorat.
‘Fun (Oh eh Ah)’, single-ul urmator, o claborare cu aceeasi Blanche, a fost cantata in peste 10 tari europene si a avut un videoclip cat se poate de energic. Acesta a fost filmat in Fagaras si Brasov, intr-o noapte in care petrecerea de pe pelicula s-a transformat intr-una cu adevarat nebuna, impreuna cu toti prietenii lui Ciprian. Anul acesta, piesa a fost cantata si pe scena unuia dintre cele mai mari gale muzicale din Grecia alaturi de vedeta locala Eleni Foureira.
Piesele sale ii incant ape toti iubitorii de club, spunand povestea noptilor nebune de distractie.

Top hituri:

Fun
Bang bang

[tracklisting] [track track_no=”1″ title=” Ciprian Robu feat. Blanche – Bang Bang” subtitle=”Embeded from SoundCloud” type=”soundcloud”] [soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/25313663″ params=”” width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /] [track track_no=”2″ title=” Ciprian Robu feat. Blanche – Fun” subtitle=”Embeded from SoundCloud” type=”soundcloud”] [soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/36509081″ params=”” width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /] [/tracklisting]