Cleopatra Stratan

Cleopatra Stratan

Biografie Cleopatra Stratan

Nume real: Cleopatra Stratan
Alias: Cleopatra Stratan
Data nasterii: 6 octombrie 2002
Zodia: Balanta
Locul nasterii: Chisinau, Republica Moldova
Genuri muzica: Folk, Pop
Pagina Facebook: https://www.facebook.com/CleopatraStratanOficial
Pagina oficiala: http://familiastratan.com/

Scurta descriere:

Cleopatra Stratan este cea mai tanara cantareata a Romaniei. Este demna urmasa a tatalui sau, renumitul cantaret Pavel Stratan.
Solista basarabeanca mult apreciata in Romania, si-a facut debutul in muzica la varsta de 3 ani printr-un concert pe parcursul caruia a cantat live, intr-o sala plina pana la refuz. Timp de aproape doua ore, micuta Cleopatra Stratan a interpretat 28 de melodii acompaniata de tatal sau si de trupa Millenium.
Acest eveniment a coincis cu lansarea albumului de debut al micutei artiste , “La varsta de trei ani”. Albumul a atins cifra de vanzari-record de peste 40.000 de unitati in mai putin de sase saptamani de la aparitia pe piata. Albumul “La varsta de trei ani” a fost rasplatit cu doua discuri de platina in vara anului 2006 pentru vanzarile inregistrate. Cel mai mare hit de pe acest album a fost “Ghita”.

Top hituri:

“Ghita”
“Cutu”
“Te-am întalnit”
“Sansa”
“Noapte buna!”
“Surprize”
“Numar pan’ la unu”
“Mama”

[tracklisting] [track track_no=”1″ title=” Cleopatra Stratan – Ghita
” subtitle=”Embeded from SoundCloud” type=”soundcloud”][soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/87710487″ params=”” width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /] [/tracklisting]