Colbie Caillat

Colbie Caillat

Biografie Colbie Caillat

Nume real: Colbie Marie Caillat
Alias: Colbie Caillat
Data nasterii: 28 mai 1985
Zodia: Gemeni
Locul nasterii: Newbury, California, SUA
Genuri muzica: Pop, Folk, Soul
Pagina Facebook: https://www.facebook.com/colbiecaillat
Pagina oficiala: http://colbiecaillat.com/

Scurta descriere:

Colbie Caillat este una dintre cele mai cunoscute cantarete de origine americana ce s-au remarcat in intreaga lume prin numeroasele hit-uri si albume lansate. A devenit cunoscuta si datorita colaborarilor sale cu nume importante din muzica americana, demonstrand ca este foarte talentata si frumoasa si ca inca este la inceput de drum si are multe de spus. Totul a inceput pe MySpace, unde cantecele lui Colbie au fost vizionate de peste 17 milioane de ori!
Asa se face ca tanara artista a atras atentia catorva label-uri celebre, care dealtfel s-au si “luptat” pentru a o semna.
Printre succesele ei se numara faptul ca a castigat Universal Republic, iar albumul de debut, COCO, a intrat direct pe locul 5 in Billboard Album Chart. In toamna lui 2007 Colbie a lansat Bubbly, piesa care i-a facut pe critici sa o eticheteze ca fiind un soi de “Jack Johnson la feminin”.
In 2009 albumul “Breakthrough” a fost nominalizat la “Best top vocal album” la premiile Grammy. A fost de asemenea nominalizata de doua ori la “Best pop collaboration” pentru vocea ei de pe “Lucky” si vocea ei de pe fundalul melodiei “Breathe”. In 2010 artista a avut ocazia sa cante imnul national la meciul de deschidere al Ligii nationale de fotbal in new Orleans.

Top hituri:

Coco (2007)
Breakthrough (2009)
All of You (2011)
Christmas in the Sand (2012)

[tracklisting] [track track_no=”1″ title=” Colbie Caillat -Bubbly ” subtitle=”Embeded from SoundCloud” type=”soundcloud”] [soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/80868025″ params=”” width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /] [tracklisting] [track track_no=”2″ title=” Colbie Caillat feat. Jason Mraz- Lucky ” subtitle=”Embeded from SoundCloud” type=”soundcloud”] [soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/3302385″ params=”” width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /] [/tracklisting]