Connect-R

Connect-r

Biografie Connect-r

Nume real: Stefan Mihalache
Alias: Connect-r
Data nasterii: 09 Iunie 1982
Zodia: Gemeni
Locul nasterii:
Bucuresti, Romania
Genuri muzica: Hip hop, R&B, Dance
Pagina Facebook: https://www.facebook.com/connectrofficial
Pagina oficiala: http://connect-r.eu/

Scurta descriere:

Connect-r este unul dintre cei mai cunoscuti cantareti de hip-hop de la noi, a reusit sa fie primul rapper de la noi care a urcat pe scena Eurovisionului. A scos si numeroase piese (“Daca dragostea dispare “, „Burning Love”, “Vara nu dorm”),  care au devenit hit-uri.
Prima lui slujba a fost sa vandal ziare in intersectie, apoi s-a angajat ca inginer de sunet la Urban Records. A reusit sa isi faca in cele din urma propriul studio, Rappin’ On Production.
Artistul si-a inceput cariera la varsta de 8 ani in calitate de dansator. Deja de la 15 ani, hip-hopul a devenit una dintre marile pasiuni ale lui Connect-R. A debutat in hip-hop-ul romanesc in anul 1997 alaturi de trupa Giganzii. Este cunoscut ca membru al trupei RACLA, dar si datorita numeroaselor colaborari pe care le-a avut cu artisti importanti din muzica romaneasca precum Smiley, AlexVelea, Puya,  Matteo si Don Baxter.
In anul 2006 a facut un pas important in cariera sa muzicala, stabilind un record impresionant, in acel an a fost primul rapper care a evoluat pe scena Eurovisonului impreuna cu Arsenie.
Tot 2010 a participat impreuna cu Anda Adam la selectia nationala pentru Eurovision cu piesa “Surrender”, o piesa in stil occidental, care desi a primit voturile majoritatii sondajelor online, juriul a clasat-o pe locul 7 din 16 piese.
Connect-r are numerosi fani, in special in randul fetelor,  pe care i-a cucerit nu numai prin talentul lui muzical, dar si datorita fizicului lui.

Top hituri:

Daca dragostea dispare (2007)
From Nothing to Something (2012)

[tracklisting] [track track_no=”1″ title=” Connect-R – Burning Love
” subtitle=”Embeded from SoundCloud” type=”soundcloud”] [soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/1228204″ params=”” width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /] [/tracklisting] [tracklisting] [track track_no=”2″ title=”Connect-R – Love Is The Way
” subtitle=”Embeded from SoundCloud” type=”soundcloud”] [soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/77969913″ params=”” width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /] [/tracklisting]