CRBL

CRBL

Biografie CRBL

Nume real: Eduard Mihai Andreianu
Alias: CRBL
Data nasterii: 30 Iunie 1977
Zodia: Rac
Locul nasterii: Pitesti
Genuri muzica: Pop, Hip hop
Pagina Facebook: https://www.facebook.com/eduard.CRBL
Pagina oficiala: https://www.crbl.ro/

Scurta descriere
CRBL, pe numele sau adevarat Eduard Mihai Andreianu, este un artist de muzica pop-dance, dansator, actor, coregraf. De mic, CRBL si-a dezvoltat latura de businessman vanzand adidasi de la second-hand.
CRBL a debutat in muzica ca si membru al trupei Simplu, pe care a fondat-o chiar el insasi. Alaturi de trupa Simplu, CRBL s-a bucurat de un mare succes. Ulterior tupa s-a dezmembrat, iar de atunci CRBL, a luat-o pe cont propriu, bucurandu-se de acelasi succes, poate chiar de unul mai maretastfel incat artistul se poate lauda ca este una dintre cele mai cunoscute si apreciate vedete din showbizz. El a colaborat cu numeroase vedete din Romania, printre care se numara Ruby, Adda, Boier Bibescu si Helene.
In ceea ce priveste viata personala, CRBL se poate considera un om implinit. In 2008 s-a casatorit cu iubita lui, Elena, care este coregrafa. Cei doi au impreuna o fetita, pe nume Alessia Ecaterina. Micuta a venit pe lume in 2010.
Pe langa muzica, CRBL este pasionat de filmele, breakdance-ul si calatoriile. In primavara lui 2011, CRBL si-a deschis o scoala de dans in Bucuresti, la care isi propune sa promoveze tinerii talentati, iar din martie 2011, CRBL a devenit Dj la postul de radio Pro Fm.

Top hituri (alaturi de trupa Simplu):

X-Trem (2001)
Oare stii (2002)
Zece (2004)
Best Of (2006)
Oficial imi merge bine (2006)
Puppet (2009)
Dance or Die Trying (2011)

[tracklisting] [track track_no=”1″ title=” CRBL feat. Adda – Petre” subtitle=”Embeded from SoundCloud” type=”soundcloud”] [soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/61785434″ params=”” width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /] [/tracklisting] [tracklisting] [track track_no=”2″ title=” CRBL feat. Helen – Kboom” subtitle=”Embeded from SoundCloud” type=”soundcloud”] [soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/28820514″ params=”” width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /] [tracklisting]