Cristina Rus

Cristina Rus

Biografie Cristina Rus

Nume real: Cristina Rus
Alias: Cristina Rus
Data nasterii: 20 iunie 1981
Zodia: Rac
Locul nasterii: Cluj
Genuri muzica: Pop, Dance
Pagina Facebook: https://www.facebook.com/pages/Cristina-Rus/183681720094
Pagina oficiala: http://cristinarus.tripod.com/

Scurta descriere:

Cristina Rus este o cantareata din Romania care a incantat publicul de nenumarate ori cu piesele sale. Ea este o femeie foarte frumoasa care suceste mintile tuturor barbatilor si in acelasi timp starneste invidia multor femei. Inainte sa devina cantareata, pe la 14 ani, Cristina a lucrat ca model pentru creatori romani renumiti precum Zina Dumitrescu, Catalin Botezatu sau Ingrid Vlasov. Pasionata de muzica, a inceput sa cante de la 15 ani. A studiat muzica la Scoala de Arta din Cluj, sectiunea canto. Cariera muzicala si-a inceput-o ca solista in trupa Sing Sing BB, apoi a fost solisa in alta trupa, Desperado, dar s-a facut remarcata ca membra a trupei Blondy, in 2001 alaturi de Andreea Banica.
Dupa despartirea de trupa, artista, la fel ca si colega ei, a urmat o cariera solo, urmata de lansarea primului album, in 2006, “O noua viata”.De-a lungul carierei sale a pozat intr-o serie de reviste, in ipostaze incendiare. In2007 a participat la unul dintre cele mai renumite show-uri de televiziune “Dansez pentru tine”.
Pe plan personal artista este casatorita, ducand o viata fericita alaturi de omul de afaceri  Dragos Balteanu, cu care are si un baietel.

Top hituri:

“O noua viata” 2006

[tracklisting] [track track_no=”1″ title=” Cristina Rus – Jumatatea Ta” subtitle=”Embeded from SoundCloud” type=”soundcloud”] [soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/69452409″ params=”” width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /][/tracklisting]