Cristina Spatar

Cristina Spatar

Biografie Cristina Spatar

Nume real: Spatar Ionescu Maria Cristina
Alias: Cristina Spatar
Data nasterii: 17 iunie 1972
Zodia: Gemeni
Locul nasterii: Onesti, Bacau, Romania
Genuri muzica: R&B
Pagina Facebook: https://www.facebook.com/cristinaspatarofficial
Pagina oficiala: http://www.cristinaspatar.ro/

Scurta descriere:

Cristina Spatar este o cantareata romanca, desemnata “Regina R&B”.  Ea a cochetat cu muzica inca de cand era doar un copil, iar toata aceasta dragoste i-a fost insuflata de catre mama sa care in tinere a avut si ea de-a face cu muzica.
A terminat liceul “Nadia Comaneci”, profilul filologie, dupa care a urmat cursurile de fotomodele “Flash Publicity”. A urmat si cursurile scolii populare de arta, sectiunea “canto” cu Gloria Bordea si George Natzis in Bucuresti.
A debutat prin a canta muzica folk impreuna cu sora sa Narcisa la varsta de 12 ani. A fost eleva profesorului Eugen Bertea din Onesti, care a pregatit multe vedete din Romania. A participat la diferite festivaluri judetene de muzica usoara unde a castigat multe premii importante.
Debutat oficial l-a avut cadrul festivalului de la Mamaia din ’91. Cel care a incurajat-o sa cante acest gen de muzica a fost Roby G, compozitorul si orchestratorul primului sau album care a aparut dupa 2 ani de munca, in anul 2000 si care s- a intitulat “Ramai langa mine”. Urmatorul album este “Mesaj de Dragoste”. A pastrat acelasi stil R’n’B si a fost dedicat in intregime mamei artistei, pe care a pierdut- o in urma cu 7 ani.
Cristina Spatar este casatorita cu Alin Ionescu din 2008. Cei doi sunt fericitii parinti al unui baiat pe nume Albert din 2009.

Top hituri:

Cu tine in gand
Belive
Ramai langa mine
Fara egal