Cristina Vasiu

Cristina Vasiu

Biografie Cristina Vasiu

Nume real: Cristina Vasiu
Alias: Cristina Vasiu
Data nasterii: 19 aprilie 1992
Zodia: Berbec
Locul nasterii: Hunedoara
Genuri muzica: Dance, Pop
Pagina Facebook: https://www.facebook.com/cristinavasiuoficial

Scurta descriere:

Cristina Vasiu este o cantareata romanca, ea canta de la varsta de sapte ani, sustinuta de parintii sai si Laurentiu Cazan, ea incearca sa castige un loc al sau in muzica. La varsta de sapte ani a participat la concursul “Stelutele Cetatii” unde a castigat locul doi. Apoi a participat la diferite festivaluri nationale si international printre care si Festivalul Mamaia, unde a castigat premiul 2.
Tanara hunedoreanca Cristina Vasiu s-a facut cunoscuta in cadrul concursului Vocea Romaniei , unde s-a calificat pana în etapa editiilor liv, facand parte din echipa lui Brenciu. De atunci ea si-a lansat deja cateva single-uri, care au prins foarte bine publicul.
Alte pasiuni in afara de muzica: dansul modern si cel de societate, adora calatoriile, sportul preferat este tenisul de camp si de asemenea ii place sa cante la vioara si pian, instrumente care le-a studiat.

Top hituri:

Love Me
Feel Ya

[tracklisting] [track track_no=”1″ title=” Cristina Vasiu – Love Me” subtitle=”Embeded from SoundCloud” type=”soundcloud”] [soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/61474393″ params=”” width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /] [/tracklisting]