Cyndi Lauper

Cyndi Lauper

Biografie Cindy Lauper

Nume real: Cynthia Ann Stephanie Lauper
Alias: Cindy Lauper
Data nasterii: 22 iunie 1953
Zodia: Rac
Locul nasterii: Queens, New York
Genuri muzica: Pop, Rock
Pagina Facebook: https://www.facebook.com/officialcyndilauper
Pagina oficiala: http://cyndilauper.com/

Scurta descriere:      

Cynthia Ann Stephanie Lauper s-a nascut la 22 iunie 1953 si este o cantareata, actrita si compozitoare de origine Americana, care a fost premiata cu Premiul Grammy si Premiul Emmy.
Cindy Lauper este una dintre cele mai cunoscute cantarete americane, care a cunoscut faima la mijlocul anilor 80, de atunci fiind una dintre cele mai cautate artiste. S-a facut remarcata in intreaga lume datorita single-urilor sale, sustinand numeroase turnee in foarte multe tari, si castigand multe premii de-a lungul carierei. Lauper este faimoasa doarece are in spate o lunga cariera in muzica, ce a propulsat-o printre cele mai bune cantarete.
Primul ei album fiind comercializat in peste 5 milioane de copii datorita melodiilor „Girls Just Want to Have Fun” si „Time After Time”. Aspectul lui Lauper, vocea subtire si prezenta scenica sunt doar cateva calitati care au diferentiat-o de contemporanii sai. O figura reprezentativa a anilor 80, Cyndi a reusit nu doar sa cucereasca topurile ci sa formeze o noua cultura muzicala.
In America, fetele se imbracau precum ea, se comportau la fel si, mai mult decat atat, pornisera o noua miscare pentru libertatea de exprimare ce avea ca imn „Girls Just Want to Have Fun”.

Top hituri:

She’s So Unusual (1983)
True Colors (1986)
A Night to Remember (1989)
Hat Full of Stars (1993)
Sisters of Avalon (1996)
Merry Christmas… Have a Nice Life (1998)
At Last (2003)
Shine (2004)
The Body Acoustic (2005)
Bring Ya to the Brink (2008)
Memphis Blues (2010)

[tracklisting] [track track_no=”1″ title=” Cyndi Lauper- Time After Time” subtitle=”Embeded from SoundCloud” type=”soundcloud”][soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/11138076″ params=”” width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /] [tracklisting] [track track_no=”2″ title=” Cyndi Lauper – Time After Time” subtitle=”Embeded from SoundCloud” type=”soundcloud”] [soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/79007143″ params=”” width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /] [/tracklisting]