David Deejay

David Deejay

Biografie David Deejay

Nume real: Adi Cristian Colceru
Alias: David Deejay
Data nasterii: 10 decembrie 1980
Zodia: Sagetator
Locul nasterii: Barlad
Genuri muzica: House, Dance
Pagina Facebook: http://www.facebook.com/daviddeejayofficial
Pagina oficiala: http://daviddeejay.com/

Scurta descriere:

David Deejay este unul dintre cei mai cunoscuti DJ si producatori muzicali din Romania si un adevarat trend-setter international. A studiat vioara în scoala generala, dar a abandonat studiile si a început sa compuna piese cu ajutorul calculatorului. La 16 ani, David DeeJay a deschis calculatorul ca sa  faca prima sa melodie.
În 2003 a facut un pas care se va dovedi decisiv pentru cariera lui.  Adi s-a mutat la Bucuresti. Mai întai a lucrat la MOF Records, studioul pus pe picioare de HI-Q, unde a compus ?i a orchestrat, printre altele, ”Strada mea” pentru TNT, ”Jokero” pentru Akcent si mai multe piese pentru trupa HI-Q.
Debutul oficial a fost însa în 2008 cu piesa “Sexy Thing”, care l-a adus pe primul loc în topurile romanesti. Melodia a ajuns sa fie difuzata la radio  în Polonia si în Rusia. Succesul avut cu aceasta piesa l-a determinat pe Adi Colceru sa se puna serios pe treaba si sa lucreze la alte piese care usor, usor au escaladat topurile pana pe primele locuri. Un exemplu este ”Rain”, piesa interpretat? de Marius Nedelcu in colaborare cu Giulia. A colaborat cu numerosi artisti ale caror hituri create de catre David au facut inconjurul Europei si s-au mentinut in topul clasamentelor de specialitate.
Atunci cand ajunge sa mixeze în cluburi, David Deejay se transforma în DJ David.

Top hituri:

“Sexy Thing”
„Nasty Dream”
„I Can Feel”
„So Bizzare”
“Temptation”
“Jacuzzi”
“Perfect 2”
“No U, No Love”
“Magnetic”
“I’m Done”

[tracklisting][track track_no=”1″ title=” David Deejay & Dony – Sexy thing” subtitle=”Embeded from SoundCloud” type=”soundcloud”] [soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/43661541″ params=”” width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /] [track track_no=”3″ title=” David DeeJay Ft Ami – Magnetic” subtitle=”Embeded from SoundCloud” type=”soundcloud”] [soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/34852755″ params=”” width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /] [/tracklisting]