Dee- Dee

Dee- Dee

Biografie Dee-Dee

Nume real: Ionela Andreea Ioncea
Alias: Dee-Dee
Data nasterii: 4 iulie 1989
Zodia: Rac
Locul nasterii:
Craiova
Genuri muzica: Dance
Pagina Facebook: http://www.facebook.com/OfficialDeeDee
Pagina oficiala
: http://dee-dee.ro/

Scurta descriere:

A început sa cante de la varsta de 5 ani, cand parintii au fost sfatuiti de educatoarea tinerei sa urmeze ore de muzica la Palatul Copiilor. În 2001, Ionela Andreea Ioncea, pe numele ei adevarat, castiga la Festivalul International Ti amo de la Onesti, premiul pentru cel mai bun cantec din concurs. Tot în acel an, la acelasi festival luau premii Elena Ionescu, solista trupei Mandinga, Lucia Dumitrescu, Aida Elena Borovina, Emi Cebotar. Castigatoare a nenumarate trofee in urma participarii la mai multe festivaluri nationale, Dee-Dee concureaza la Megastar in cadrul caruia este remarcata de catre Radu Sirbu, fost component al celebrului boyband-ului O-zone.
Nu dupa mult timp, Dee-Dee incepe colaborarea cu Layla, una dintre cele mai cunoscute DJ-ite din Romania.
In decembrie 2008, lanseaza alaturi de DJ Layla piesa „Single Lady”. In scurt timp, single-ul devine un adevarat succes international, piesa stationand mai mult de 40 de saptamani in Top 100 Rusia. In anul 2010, „Single Lady” primeste din partea Radio Romania Actualitati trofeul pentru „Cea mai difuzata piesa”.
In paralel, la inceputul anului 2009, Dee-Dee incepe cariera solo si lanseaza piesa „Big Girl”.

Top hituri:

Forever
Nu reau sa aud de altcineva
Gimme your love

[tracklisting][track track_no=”1″ title=” Dee-Dee feat. Ray Horton & Radu SIrbu – Gimme Your Love” subtitle=”Embeded from SoundCloud” type=”soundcloud”] [soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/78143042″ params=”” width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /] [track track_no=”3″ title=” Dee Dee – Forever” subtitle=”Embeded from SoundCloud” type=”soundcloud”] [soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/10598945″ params=”” width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /] [/tracklisting]