Devin

Devin

Biografie Devin

Nume real: Andrei Tostogan
Alias: Devin
Data nasterii: 11 decembrie
Zodia: Sagetator
Locul nasterii:
Chisinau, Moldova
Genuri muzica: Dance, Club
Pagina Facebook: http://www.facebook.com/andrei.tostogan
Pagina oficiala:
http://devinmusic.com/

Scurta descriere:

Andrei Tolstogan cunoscut in lumea showbiz-ului autohton si sub numele de  Devin, s-a nascut in Chisinau, fiind un artist si compozitor tanar si cu adevarat fresh. A inceput sa se pregateasca pentru cariera muzicala inca de la varsta de 6 ani. De atunci a studiat instrumente de suflat si si-a pregatit calitatile vocale participand la diferite festivale in intreaga lume, de unde a adus nenumarate premii.
Andrei a studiat  vioara si pianul, iar la varsta de 17 ani a inceput sa compuna deja primele piese. In 2010 a facut primul pas spre o cariera muzicala, creand proiectul muzical Katy Rain. Prima piesa pe care a produs-o si lansat-o a fost ‘I wanna paint’,  un mare succes in Moldova, dar si in Romania, Suedia si Belarus.
In 2010 a lansat prima piesa cantata chiar de catre el, ‘Rhythm for Love’. Hitul a fost o colaborare cu Flavy Deejay si s-a bucurat de un videoclip foarte modern si funky, filmat in Ucraina si Moldova.
Noul sau singel, ‘Miracle’, a cucerit deja publicul, undele sale sonore resimtindu-se pana pe cele mai celebre ringuri de dans.

Top hituri:

Miracle
Un amor

[tracklisting] [track track_no=”1″ title=” DEVIN – Un Amor” subtitle=”Embeded from SoundCloud” type=”soundcloud”] [soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/61717914″ params=”” width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /][/tracklisting]