Dido

Dido

Biografie Dido

Nume real: Dido Florian Cloud de Bounevialle O’Malley Armstrong
Alias: Dido
Data nasterii:
25 decembrie, 1971
Zodia: Capricorn
Locul nasterii: Kensington, Londra, Anglia
Genuri muzica: Pop, Rock
Pagina Facebook: https://www.facebook.com/dido
Pagina oficiala: http://www.didomusic.com/

Scurta descriere:

Dido este o cantareata si compozitoare de origine engleza, castigatoare a premiului BRIT si nominalizata la premiile Grammy.
Cantareata a fost inscrisa la Scoala de Muzica Guildhall din Londra la varsta de 6 ani; cand a ajuns la varsta adolescentei stia sa cante la pian si violoncel si sa compuna versuri.
Dido a cunoscut succesul in intreaga lume datorita talentului sau, vanzand milioane de albume in toata lumea si castigand numeroase premii ce au clasat-o printre cei mai buni artisti din lume. Dido a devenit cunoscuta datorita muzicii sale, lansand multe single-uri ce au ajuns hit-ui in multe tari.
Desi Dido are o cariera solo solida, ea a preferat sa colaboreze cu diversi artisti. Interpreta a ajutat la scrierea unor melodii ale formatiei Faithless. Ea a înregistrat si fundalul vocal pentru cateva piese ale trupei, incluzand One Step Too Far, care a fost lansata în Regatul Unit sub statutul de single în editie limitata, care a debutat pe pozitia numarul sase în topuri. Dido a înregistrat si melodia No Roots de pe cel de-al patrulea album Faithless, ea a colaborat si cu celebrul artist Eminem, moment in care a castigat nptprietate.

Top hituri:

1999: No Angel
2003: Life for Rent
2008: Safe Trip Home
[tracklisting] [track track_no=”1″ title=”Dido- No Freedom” subtitle=”Embeded from SoundCloud” type=”soundcloud”] [soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/76895552″ params=”” width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /] [track track_no=”2″ title=” Dido – Here With Me” subtitle=”Embeded from SoundCloud” type=”soundcloud”] [soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/827366″ params=”” width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /] [/tracklisting]