DJ Layla

DJ Layla

Biografie DJ Layla

Nume real: Natalia Ostasina
Alias: DJ Layla
Data nasterii: 11 iulie 1987
Zodia: Rac
Locul nasterii: Republica Moldova
Genuri muzica: Club, House, Dance
Pagina Facebook: http://www.facebook.com/DjLayla
Pagina oficiala: http://www.djlayla.ro/

Scurta descriere:

Dj Layla, este o muziciana si compozitoare originara din Republica Moldova. O mare parte a copilariei si-a petrecut-o in Ucraina. In anul 2005, dupa absolvirea liceului, intra la Facultatea de Drept din cadrul Universitatii de Stat din Republica Moldova, specializandu-se in Drept Civil.
DJ Layla s-a lansat in 2009 ca DJ-ita,  primul single “Single Lady” fiind in colaborare cu Alissa. Piesa s-a dovedit a fi de un real succes, ocupand pozitii fruntase in clasamentele muzicale din Romania si Europa. Un record absolut il reprezinta difuzarile radio din Rusia (de peste jumatate de milion), care au consacrat-o pe artista la nivel international. Single-ul de debut a fost nominalizat la RMA la categoria “Best new entry” cat si la premiile RTH la categoria “Best featuring”. “Single Lady” a castigat premiul pentru cea mai difuzata piesa a anului in cadrul Premiilor Radio Romania Actualitati 2009. La sfarsitul anului 2010 apare primul album semnat DJ Layla : 12 piese si remixuri printre care cele doua hituri ale artistei “Single Lady” si “City Of Sleeping Hearts” cat si cel de-al treilea extras pe single, lansat odata cu aparitia albumului pe piata. In 2012, DJ Layla revine cu un videoclip foarte senzual pentru piesa “I’m Your Angel”, inregistrata  in colaborare cu Sianna – cea care a compus alaturi de producatorul muzical Radu Sirbu toate piesele proiectului. Piesa “I’m Your Angel” urca fulgerator in clasamentul muzical din Moldova si ramane in top 3 difuzari toata vara anului 2012.
Natalia este o tanara frumoasa si carismatica, indragostita de muzica, talentata, care reuseste sa interactioneze cu adevarat prin muzica si personalitate cu cei care o asculta. Astfel creaza o dependenta constructiva care trezeste reale sentimente. Iata ca DJ Layla ne aduce prin stilul sau unic, molipsitor, una dintre cele mai bune piese la ora actuala de pe piata muzicala din Romania.

Top hituri:

Single Lady

[tracklisting][track track_no=”1″ title=” DJ Layla feat Angelica – Single Lady” subtitle=”Embeded from SoundCloud” type=”soundcloud”] [soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/938079″ params=”” width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /] [track track_no=”3″ title=” Dj Layla feat Dee-Dee – Born to Fly” subtitle=”Embeded from SoundCloud” type=”soundcloud”] [soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/78368191″ params=”” width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /] [/tracklisting]