Ecaterine

Ecaterine

Biografie Ecaterine

Nume real: Ecaterine Delia Mircsov
Alias: Ecaterine
Data nasterii: 1987
Locul nasterii: Timisoara
Genuri muzica: Pop, Dance
Pagina Facebook: http://www.facebook.com/Ecaterine.Music
Pagina oficiala: http://www.ecaterine.com/

Scurta descriere:

Ecaterine Delia Mircsov este ultimul nume de pe scena muzicala romaneasca pe care il propune Timisoara. Tanara de 24 de ani promite sa sparga topurile din tara cu noua sa melodie Love Me.
Tanara, frumoasa si pasionata de muzica, a avut primul contact cu muzica l-a avut la varsta  de 7 ani, pe scena unei serbari scolare, ocazie cu care mica Ecaterine realizeaza ca muzica este adevarata ei chemare. Astfel, indrumata si sustinuta de parinti, ea urmeaza cursurile Liceului de Muzica “Ion Vidu”, unde studiaza pianul si vioara. In paralel, Ecaterine urmeaza cursuri de canto si isi perfectioneaza tehnica vocala.
Spontana si charismatica, devine prezentatoare TV la un post local, din orasul ei natal si, recent, Ecaterine intra in portofoliul Cat Music si lansand primul sau single, “Secretul tau”, rezultat al colaborarii sale cu celebrul DJ Sava.

Top hituri:

Secretul
[tracklisting] [track track_no=”1″ title=” ECATERINA – Secretul tau” subtitle=”Embeded from SoundCloud” type=”soundcloud”] [soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/82920434″ params=”” width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /][/tracklisting]