Elena Gheorghe

Elena Gheorghe

Biografie Elena Gheorghe

Nume real: Elena Gheorghe
Alias: Elena ex-Mandinga
Data nasterii: 30 Iulie 1985
Zodia: Leu
Locul nasterii: Bucuresti
Genuri muzica: Pop, Latino
Pagina Facebook: https://ro-ro.facebook.com/elenagheorgheoficial
Pagina oficiala: http://www.elenagheorghe.ro/ro/

Scurta descriere:

Elena Gheorghe s-a nascut la 30 iulie 1985. Jumatate aromana, jumatate ardeleanca, provine dintr-o familie de preot si crede cu tarie ca cel mai important lucru din lume este familia ei. Are o sora, Ana jurnalist, si un frate, Costin, fotbalist de `Sportul Studentesc`.
A debutat la varsta de 3 ani. Prima melodie a fost „Sus in deal in poienita”, o piesa de folclor, cantata alaturi de mama sa Marioara Man Gheorghe, cantareata de muzica populara.
A castigat Festivalul „Ursuletul de Aur”, a participat la Festivalul de la Mamaia, unde a cunoscut-o pe Adela Popescu cu care a format o trupa, Viva. Elena devine in 2003 solista formatiei Mandinga, trupa ce avea sa se bucure de mare succes. A castigat finala nationala a concursului Eurovision 2009 si reprezenta Romania in luna mai la Moscova cu piesa “The balkan girls”.Ulterior decide sa renunte la colaborarea cu trupa Mandiga, pornind la drum de una singura si bucurandu-se de acelasi success.
Elena are din 2006 propria scoala de dans numita Pasitos. Este casatorita din 2011 cu trombonistul Cornel Ene, cu care are primul copil, Nicholas Razvan.

Top hituri:

2006 Vocea Ta
2008 Lilicea Vreariei
2008 Te Ador
2012 Disco Romancing

[tracklisting] [track track_no=”1″ title=” Elena Gheorghe – Midnight Sun” subtitle=”Embeded from SoundCloud” type=”soundcloud”] [soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/27333454″ params=”” width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /] [/tracklisting] [tracklisting] [track track_no=”2″ title=” Elena Gheorghe – Amar tu vida” subtitle=”Embeded from SoundCloud” type=”soundcloud”] [soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/50363248″ params=”” width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /] [/tracklisting] [tracklisting] [track track_no=”3″ title=” Elena Gheorghe – Your Captain Tonight” subtitle=”Embeded from SoundCloud” type=”soundcloud”] [soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/31561232″ params=”” width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /] [/tracklisting]