Ellie White

Ellie White

Biografie Ellie White

Nume real: Elena Baltagan
Alias: Ellie White
Data nasterii: 28 februarie 1984
Zodia: Pesti
Locul nasterii: Buzau
Genuri muzica: Dance
Pagina Facebook: https://www.facebook.com/EllieWhiteMusic
Pagina oficiala: http://www.reverbnation.com/elliewhiteofficial

Scurta descriere:

Elena Baltagan a.k.a. Ellie White este fosta solista a trupei dance Dj Project. In copilarie, a a cochetat pentru o scurta perioada de timp cu ideea de a fi gimnasta, desi canta de zor inca de la 3 ani. Spre bucuria mamei sale, Elena si-a indreptat atentia catre muzica, in cele din urma.
Viola si pianul au fost primele instrumente la care a invatat sa cante in primii ani de scoala, pentru ca incepand cu clasa a 9-a inclinatia catre canto sa o faca sa i se dedice in totalitate.
Asa a ajuns sa participe la numeroase festivaluri si concursuri atat de muzica usoara cat si de populara. Toate aceste prezente i-au adus nenumarate premii care au avut ca rezultat colaborari cu diferiti artisti si radiouri. Din 2003, ea s-a alatura trupei Dj Project, formatia romaneasca ce a stationat cel mai mult in topurile radio din Romania cu o singura melodie, 40 de saptamani in Romanian Top 100 cu piesa de debut „Lumea ta”.
Dupa ce s-a retras din DJ Project, Elena s-a lansat solo sub numele de scena Ellie White în anul 2010 cu un nou single “One Love”. Artista se bucura de un succes si în afara tarii. Artista este apreciata pentru vocea de o calitate deosebita, prezenta scenica si o modestia rar intalnita.

Top hituri:

Sweetest Kind(2010)
One Love(2010)
Nu Te Mai Caut/Love Again(2010)
[tracklisting] [track track_no=”1″ title=” Ellie White – Nu Te Mai Caut” subtitle=”Embeded from SoundCloud” type=”soundcloud”] [soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/34848382″ params=”” width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /] [/tracklisting] [tracklisting] [track track_no=”2″ title=” Ellie White – Temple of Love” subtitle=”Embeded from SoundCloud” type=”soundcloud”] [soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/62301502″ params=”” width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /] [/tracklisting] [tracklisting] [track track_no=”3″ title=” Ellie White – Forever Mine” subtitle=”Embeded from SoundCloud” type=”soundcloud”] [soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/28909371″ params=”” width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /] [/tracklisting]