faydee-4214

Faydee

Biografie Faydee

Nume real: Fady Fatrouni
Alias: Faydee
Locul nasterii: Sydney, Australia
Genuri muzica: R&B, Dance, Pop
Pagina Facebook: https://www.facebook.com/faydeemusic
Pagina oficiala: http://www.faydee.com/

Scurta descriere:

Faydee este un talentat compositor si cantaret australian de R&B, cu origini libaneze. Momentan el traieste in Sydney  si este foarte cunoscut atat in tara sa natala ,Australia, dar si pe plan international, facandu-se rapid cunoscut în lumea muzicii. In putin timp el a fost invitat sa sustina concerte. Melodiile lui canta în cluburile de noapte, cele mai importante locuri din Australia precum DCM, Space Bar, Sapphire Suite, Big Night Out, Salonul Auto, Lounge Veevees, etc.
Faydee a debutat cu “Breakthrough/Not In The Mood” ,care a fost primita extrem de bine la radio FM australian, bucurandu-se de un enorm succes. Acesta a fost urmat de lansarea unei alte piese numita “Wonder Why” .Unul dintre cantecele sale cele mai populare este numit “Never Ever”.
Datorita stilului sau unic in care amesteca popul, cu R&B si dance-ul, artistul a fost solicitat sa i-a parte la un turneu international in care sa cante alaturi de nume precum Jay Sean, Lloyd, Amr Diab, Omarion, Dru Hill si The Game, cu care a si colaborat de altfel. Faydee a fost de asemenea desemnat unul dintre cei mai de succes artisti inovatori provenind din Australia.

Top hituri:

Never Saw Me Coming (2009)
Say My Name – EP (2011)
Psycho (Remixes)
EP (2011)
[tracklisting] [track track_no=”1″ title=” Faydee ft. Lazy J – Laugh Till You Cry” subtitle=”Embeded from SoundCloud” type=”soundcloud”] [soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/49103165″ params=”” width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /] [/tracklisting] [tracklisting] [track track_no=”2″ title=” Faydee – Psycho” subtitle=”Embeded from SoundCloud” type=”soundcloud”] [soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/33518029″ params=”” width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /] [/tracklisting] [tracklisting] [track track_no=”3″ title=” Faydee feat. Miracle – Unbreakable” subtitle=”Embeded from SoundCloud” type=”soundcloud”] [soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/78523218″ params=”” width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /] [/tracklisting]

Unbreakable (2013)